Ki lehet játszani a pszichiátert? Miből jön rá ha nem mondok igazat? Mire figyeljek?
Sziasztok!
Gondoltam teszek egy helyzetjelentést, képzeljétek, sikerült szereznem papírt, teljesen simán ment a dolog, megnyugodtam:)
Egy idősebb férfi volt a doki, elmondtam neki őszintén hogy miért is vagyok ittm és hogy kéne a papír:D, aztán tök megértő volt, mondta, hogy látott ő elég pánikbeteget,. meg skizofrént, de ne aggódjak, mert látja hogy én nem tartozom közéjük.:)
aztán kérdezett a suliról, meg hogy mit szeretnék a diploma után csinálni, meg meséltem neki Pécsről, mondta hogy nagyon szereti a várost, hát mondom én is imádom, de ezeket bárkinek elmondom, nem volt gond. Komolyabbakat meg nem kérdezett szerencsére, bár olyan kedvesnek tűnt, hogy azon gondolkoztam utána, hogy talán még el is mondtam volna neki több mindent, de azért inkább nem, meg nem is kérdezte, úgyhogy ennyi volt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!