Tud-e valaki jó dokikat?
Ha segített már nektek és tapasztalatból tudják hogy jó doki, vagy ha hallásból például rokontól vagy egyéb helyen hallottatok jó dokikról légyszi írjatok neveket, mert én folyamatosan rossz dokikat választok és nincs fejlődés.
Borderline személyiségzavarom van emellett vannak más kisebb nagyobb gondjaim is ilyen például az emberektől való félelem.. szorongás. Röviden ennyi :)
pszichoterapeutát, pszichológust, pszichiátert vagy valakit légyszi ajánljatok köszi!
Dr. Keresztes Zoltán, Dr. Ratkóczi Éva, Dr. Király Ildikó
Ők kifejezetten bordikkal foglalkoznak.
Kedves Mókus Bogár!
A Borderline-t nálad orvos állapította meg, vagy magad diagnosztizáltad? Csak mert itt valaki észlény azt hitte, hogy az a Borderline, aki fűvel fával dug. Te hogy vagy ezzel?
Ha valóban borderline vagy, akkor ajánlom figyelmedbe Budapesten a Klinikák metrómegállónál a Ballasa utcában Dr. Unoka Zsolt (ennek neves szakembere) kognitív terápiáját. Mikor én oda mentem terápiára 2008-ban, akkor kaptam meg a borderline diagnózist. (2 hete csináltattak velem máshol újfa tesztet, helyzet változatlan, de én már fejlődtem. Bár még közel nem eleget. Tehát ez egy hónapos, bentfekvős, nagyon kultúrált körülmények, 2 ágyas szobák, saját fürdővel, max 3 ágyas, (ha sokan vannak, betesznek max 1 pótágyat szobánként. Ha hosszú távon keresel megoldást, akkor ajánlom figyelmedbe a következős két intézményt, interneten megtalálod őket: Tündérhegy, Thalassa ház. Nekem Tündérhegy nem jött be, de ez én vagyok. Tündérhegyen tudom, hogy 3 hónap az alap kezelés, de ez lehet 4-5-6, ahogy alakulsz.
Ha valóban Bordi vagy, a gyógyulási idő minimum 1-2 év, ha fogékony vagy rá, és tényleg akarod!!! Ez a legfontosabb. Nehéz, fájdalmas, kereteket kell tartani, stb. De megéri, ha megérett benned az elhatározás, és komolyan gondolod. De türelem kell hozzá. De ezt szakember, teszttel/tesztekkel állapítja meg. Én is most keresek online tesztet, mert én már tünetet felszámoltam a Dr. Unoka Zsolt utáni terápia után. Ha találok neked teszt linket, vagy részletes jellemzőit, tünetekre bontva, akkor átküldöm. Ha minimum 5 igaz rád, akkor jó eséllyel az vagy, de ne ez legyen a meghatározó. Fordulj szakemberhez. Ha esetleg te tudsz ilyen tesztet, nem csak a tünetek felsorolását, akkor én is kérném tőled, hogy írd meg légyszíves. Remélem segítettem már ezzel is valamit. Sok sikert, kitartást, türelmet, és gyógyulást kívánok neked, ha valóban borderline vagy. Később még küldök oldalt/oldalakat (meglátjuk miket találok). Remélem segítségedre volt a válasz. Ha van még kérdésed - terapeuták szerint elég "túlképzett" (önmagam által) vagyok, és sokszor kívűlről, mint terapeuta beszélek erről-tedd fel nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!