Aki a Jahn Ferencbe szült vagy fog szülni kihez járt? Meg voltatok elégedve vele? Mi mostanába a helyzed a dokikat ill. a korházat illetően?
Dr Tarcheh Viktornál szültem, fogadott dokim volt, nagyon rendben volt minden!
Első babámat is itt szültem, de az a doki már nem itt dolgozik.
Szia!
Én Dr. Séra Péternél szültem az első babámat is, most is nála fogok szülni.
Szia Én ugyan még nem szültem de Dr Fekete Tamás a dokim.Nálla is fogok szülni barátnőm is őt ajánlotta meg az anyukája meg egy páran...:-))
nagyon jó orvos és az aszisztense is nagyon jó szülésznő.
Csak dicsérni tudom végtelenül kedvesek türelmesek alaposak aranyosak.
Köszönöm a válaszokat!
Igen,én is úgy látom,hogy sok jó doki van.3 dokihoz nem szeretnék kerűlni mert rossz tapasztalataim vannak velük kapcsolatban.Mind 3 nagyon fiatal ,az eggyik nő.Neveket nem mondok direkt.Az eggyik olyan vizsgálatot írt be a kiskönyvembe amit el sem végzett,a nő nem halotta a szívhangot miután egy kisebb balaset után bementem az éppen aktuális dokihoz a szívbajt hozt rám.Érdekes módon egy másik doki rögtön megtalálta.Még egyszer köszönöm.
21:54 vok
A 18 hetes uh a kórházban történt, de a páromat kizavarta, 1 percig sem tartott a vizsgálat, megkérdeztem, hogy a nemét lehet-e tudni, mire azt mondta, hogy ilyen hülyeségekkel nem foglalkozik.
Persze fizetős vendégeket bizztos nem így szolgál ki.
Utána fogadtam dokit, de pechemre ő is bent volt a szülésemnél. Végülis aztán már semmi nem volt.
Azon a napon még kiderült, hogy kisfiú a babám, egy magánklinikán 18 ezerért azonnal fogadtak és rendesen megvizsgálták a kicsit, úgy ahogy a kórházban kellett volna ingyen.(hisz TB-t minenki fizet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!