Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki a Jahn Ferencbe szült...

Aki a Jahn Ferencbe szült vagy fog szülni kihez járt? Meg voltatok elégedve vele? Mi mostanába a helyzed a dokikat ill. a korházat illetően?

Figyelt kérdés
Nekem nincs fogadott dokim de én is oda megyekszülni.Írtátok egy páran előző kérdésekbe ,hogy rendesek voltak.Mik a tapasztalatok.?Nevekre is szükségem lenne.Köszi
2009. szept. 22. 12:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Köszi a választ! Én magánba járok hozzá 12 éve és eddig nem volt semmi gondom, minden uh min. 1/4 óra és mindent elmagyaráz, a férjemnek is mindent megmutat. Azért kérdeztem csak, mert ismerőseim szültek már nála és nagyon meg vannak elégedve vele. Úgy látszik tényleg csak a pénztől függ :-(
2009. szept. 25. 08:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia! Én is Weidner Andráshoz járok. Most is éppen tőle jöttem, mert vannak problémáim. Nagyon rendes, lelkiismeretes doki, tényleg igaz, amit előttem írt valaki, hogy ha nem elérhető, akkor nagyon hamar visszahív. Holnap ismét megyek hozzá reggel, mert ma nem akartam bentmaradni. Magánrendelésre járok hozzá. A szülésznője is egy tündér :)

Bár nem biztos, hogy a szülésre meg fogom tudni fogadni, mert sajnos egyre rosszabb az anyagi helyeztünk, de ettől függetlenül amíg lehet eljárok hozzá a rendelőjébe. A szülést majd meglátjuk, igaz sok idő nincs hátra.

34 hetes kismama és lassan 3 éves fiú anyukája

2009. szept. 28. 16:36
 13/13 anonim ***** válasza:

szia!

Én 16hetes kismamzi vagyok,a Weidnerhez járok magánrendelésre,vagy épp a kórházba,mikor hogyan érek rá éppen,nem sértődik meg ,ha nem jó a magánrendeléses időpont,és a kórházi rendelésre természetesen nem fogad el pénzt,és ettől függetlenül is nagyon-nagyon rendes!amikor elkezdtem hozzá járni kb 3-4 éve,sok doki után ő volt az első,aki rájött,mi bajom van,aztán meg is csinálta a műtétemet.figyelmes,rendes,alapos,és nála nincs hülye kérdés,bármit nyugodt szívvel meg merek kérdezni.remélem segítettem,csak ajánlani tudom

2009. szept. 29. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!