Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki lehet játszani a pszichiáte...

Ki lehet játszani a pszichiátert? Miből jön rá ha nem mondok igazat? Mire figyeljek?

Figyelt kérdés
Holnap megyek pszichiáterhez, és az lenne a lényeg hogy kapjak tőle egy olyan papírt hogy nem vagyok pánikbeteg( mondjuk az szerintem tényleg nem vagyok, na mindegy) Van 1-2 problémám, de nem szeretnék erről beszélni vele, tudom hogy köti az orvosi titoktartás, de ő nekem akkor is idegen, én pedig így nem beszélek magamról. Persze az mondok, ami akarok, de mire figyeljek? A testbeszédemre gondolok elsősorban, például majd mindig a szemébe nézek, mert ha lesütném a szemem, azt hihetné hazudok, van még ötletetek?
2012. okt. 30. 19:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Már a leírásod alapján sem vagy normális. Rögvest látni fogja. Egyébként a pszichiátriai betegek 90%-a nem ismeri el, hogy ő beteg. Ezért el sem jut orvoshoz.
2012. okt. 30. 19:49
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindenre őszintén válaszolj, úgyis kiszűri, ha kamázol...
2012. okt. 30. 19:50
 3/24 shoona:D ***** válasza:
100%
ahhoz hogy átverj egy pszichiátert ahhoz neked is annak kéne lenned,méghozzá jobbnak mint ő...na de ha már egyszer akkor ahogy írtad a testbeszédedre nagyon figyelj de ne görcsösen,legyél laza,mosolyogj és csak természetesen.Ne hazudj mert azt észre veszi egyből csak max ne mondj el neki mindent :D hajráá
2012. okt. 30. 19:53
 4/24 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de nem tudsz figyelni a testbeszédedre. Az ugyanis nem csak arról szól, hogy hogyan nézel, hanem hogy tartod a kezeidet, a lábaidat, a törzsedet, milyen az arcmimikád a különböző kérdésekre, a te válaszaid közben stb. Képtelenség mindegyikre egyszerre figyelni és kontrollálni úgy, hogy közben esetleg az általad elmondottak nem igazak. Ha nem vagy beteg, ki fog derülni, ha az vagy, jobb, ha szembenézel vele.
2012. okt. 30. 19:56
 5/24 A kérdező kommentje:
Oké, én értem hogy ő azért van ott mert segíteni akar, de nekem meg úgy gondolom, hogy olyan problémáim vannak, amihez nincs szükségem orvosi segítségre, sokkal komolyabb dolgokat is megoldottam már, ezeket is el fogom tudni rendezni magam körül, éppen ezért gyógyszert sem szeretnék. Nincsenek pánikrohamaim, nem leszek rosszul a tömegben, nem vagyok antiszocilis, sőt!, eszembe sem jut az öngyilkosság, szerintem tök normális vagyok, élem az életem, enniy. Amiért a papír kéne az az, hogy a háziorvosom "diagnosztizált" pánikbetegnek (jah de egyébként apámnak adta a beutalót, velem nem beszélt, nem is ismer jóformán, de hát neki ilyen röntgenszeme van) és magas a pulzusom, innen jön szerinte a pánikbetegság, kaptam a kardiológiára beutalót, de rá lett írva a pánikbetegség, és mielőtt oda eljutok, szeretnék vinni egy szakvéleményt, hogy nem a pánikbetegségtől szarakodik a szívem, és a vérnyomásom, és azt szeretném ha normálisan kivizsgálnának ott. Lehet ez körülményesen hangzik, de nálunk sajnos így megy, ha a papíron rajta a pánik diagnózisa, nem néznek meg normálisan, én ezt szeretném elkerülni.
2012. okt. 30. 19:56
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

"csak max ne mondj el neki mindent :D hajráá"

Nem értem! Te most azért drukkolsz hogy át tuja verni az orvost? Ekkora marhaságot..

2012. okt. 30. 19:58
 7/24 A kérdező kommentje:

ja igen azt tudom hogy a lábaimat, kezeimet nem tehetem keresztbe, meg nem játszok mondjuk a sálam végével. húú kemény menet lesz az biztos:D de remélem megkapom a lapot, jaj bárcsak sikerülne holnap!

köszönöm a válaszokat egyébként:)

2012. okt. 30. 19:59
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a dokik komoly betegeken "nőttek fel".

Mihez kell neked annyira az, hogy nem vagy pánik beteg?

Ki utalt oda?

Mert a pánik betegségnek is fokozatai vannak a súlyosság szerint

2012. okt. 30. 19:59
 9/24 anonim ***** válasza:
50%

Kedves kérdező!

Te fiú vagy, vagy lány?

Én fiúra tippelek, a buta konokságod miatt. A lányok nem ilyenek. Megkérdezem: drogozol, vagy szipuzol?

2012. okt. 30. 20:01
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocs közben lemaradtam. Látom miért és hogyan kaptad a beutalót.

Na most ugyanezt ezt elmondhatod neki is, emberből van ő is.

2012. okt. 30. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!