Mi ez, valami szociális rettegés? (bővebben lent)
Szóval ha elmegyek bulizni vagy akárhova nem érzem jól magam emberekkel, még ha oda jön egy jó csaj ahogy ez megtörtént pénteken is akkor is egyszerűen teljesen úgy érzem hogy most innen el kell mennem csak visszautasítom és arrébb állok, persze hülyének meg melegnek néznek emiatt..
Szomorúan látom a sok embert ahogy ott van barátnőjével jól szórakoznak és én nem tudom ezt átérezni, sőt inkább valamiféle rettegést érzek. Sokan emiatt piszkálnak is, szerintem nem nézek ki rosszul a ruháim is jók meg minden nem is ezzel van a baj hanem velem belül. Pszichológushoz járok de hiába mondja hogy mit tegyek nem megy nem tudok úgy viszonyulni emberekhez. Mit kéne tennem? Esetleg valaki hasonló cipőben jár?
Ugyan így vagyok vele,csak hozzám nem jön oda egy csaj sem.De nem is jártok bulizni,tehát én még rosszabb helyzetben vagyok. :(
Én is várom a válaszokat.
Annyi az egész, hogy nem a te világod az, ahová elmész. Velem is van így. Olyan társaságom volt, menjünk ide-oda, buli, pasikJEEEEEE. Szóval érted?!
Én viszont inkább bekuporodtam egy fotelbe.. Piával úgy-ahogy fel tudtam oldódni... De alkoholtól eléggé elvadulok, és volt belőle pár kellemetlen élményem.
Aztán rájöttem ,hogy egyszerűen nem az vagyok, akinek mutattam magam...
Most egy kicsit visszahúzódtam..
Ha gondolod írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!