Hogyan tudnék személyesen is kapcsolatba lépni egy pszichológussal?
pedig úgy működik, keresel egyet, bejelentkezel, elmondod a problémát, mond valami okosat, aztán fizetsz szépen
nincs ebben semmi misztikus, ő is csak egy orvos
Nos... nem jársz véletlenül iskolába/egyetemre?
Mert ott általában vannak ingyenes konzultációs lehetőségek.
Ha nem, akkor nézni kell egyet! Mindenképpen járj utána, hogy az adott szakember, valóban jó-e!!!
És valóban nem arról szól, nem olyan egyszerű, hogy elmondod a problémád...
Igazából sok buta ember azt hiszi, annyiból áll az egész, hogy elmondod a bajod, ő meg megmondja, mit tegyél...
Igazából egy jó pszichológus sokkal többet ad ennél...
Segít megfejteni az emberikapcsolataidat, hogy ki mit miért tesz, miért viselkedik vele xy, ahogy...
És nem azt mondja meg, mit tegyél, hanem segít megtalálni a megoldást... nem mellesleg, bele is kell látnia a páciensbe, mert az egy dolog, hogy elmondja a saját szemszögéből a dolgokat... :)
Én inkább így mutatnám be, hogy mit is csinál egy pszichológus...
És ne feszengj emiatt, hogy úgy érzed szükséged van rá...
Az a gáz, ha már valakinek pszichiÁTERhez kell járnia, nem mellesleg nem magától, meg ha gyógyszert kell szednie... (bár arról sem tehet feltétlen az ember), de az egyáltalán nem ciki, ha az ember elmegy egy pszichológushoz, véleményem szerint! :)
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
Gondoltam már én is arra, hogy az egyetemen próbáljak meg felkeresni egy pszichológust. Van pszichológia tanszékünk, de kicsit félek egy ottani pszichológustól segítséget kérni
Az utolsó vagyok, aki ajánlotta az egyetemes dolgot...
Én a Debreceni Egyetemre járok és nálunk pl. van DE-MEK, azaz Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi központ.
Nektek nincs valami hasonló? Nézz utána. :)
És ne félj tőlük :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!