Egy barátnőm vagdossa a karját, mert utálja magát. Hogyan segíthetnék neki?
Állítsd vissza benne azt a tudatot, hogy igen is fontos személy, sztorikkal helyzetekkel, próbáld meg emlékeztetni rá a lehető legtöbbször. :) Remélem abba tudja majd hagyni, és nem szokik rá...
Sok sikert
arra már én is gondoltam, hogy szólok a szüleinek vagy a nővérének, de nemtudom:/ ha elmondom azt fogja hinni h nem bízhat bennem
utolsónak köszi:)én is remélem
Meg mondom őszintén, hogy én is vagdosom magam, és látszólag vidám vagyok és nyitott.. Pedig utálom magam, sőt gyűlölöm...
Nem akarom itt az okokat sorolgatni, csak azt próbálom mondani, hogy lehet, hogy olyan dolog van a háttérben, amit nem mond el nektek.. De mindenképpen legyél vele megértő, és minél kedvesebb..:)
Én is annak örülnék, ha lenne mellettem valaki..
12/L
semmiképpen ne mondd el senkinek. rólam is csak a legjobb barátnőm tudja hogy csinálom, és ha elmondaná valakinek nem tudnék megbízni benne többet. és azt meg nem akarom, csak ő van nekem...
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!