Nincs kedvem az élethez. Már nem tudok mit csinálni?
Figyelt kérdés
Még csak 18 leszek, de nagyon nehéz volt eddig. A rossz minden kategóriájából kaptam, és küzdöttem, végigcsináltam, túléltem. Nincs semmi baj, csak még mindig küzdök, és semmi sikerélményem nincs. Akármit csinálok, minden kevés, és többnek érzem magam, de még is nagyon kevés. Ugyan úgy jól érzem magam mint mások, sokat nevetek, vidám vagyok. De egy helyben toporgok. Értelmetlennek érzem minden napom. Már szinte mindent megpróbáltam. Tanulok, sportolok, segítek ahol tudok, és még is elfelejtenek az emberek. Tanulni szinte felesleges, mert semmilyen továbbtanulási lehetőségere nincs keret, a sporttól nem lettem meg nem lettem elégedettebb.2012. okt. 8. 17:55
11/12 A kérdező kommentje:
Már arra sem emlékezetem, hogy én ilyet kiírtam. Teljesen megváltoztam, de nagyon jó visszaolvasni ezt a régi kérdést és nagyon sokat elárul. Semmi nem volt felesleges. :)))
2013. nov. 15. 21:16
12/12 A kérdező kommentje:
emlékeztem*
2013. nov. 15. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!