Olyan vagyok mint egy gyerek, ha semmit nem kell csinálni akkor nyugszom meg? SEEGíítség?
26nő vagyok :( ..- elbújok ,elmenekülök mindentől. Halogatom a dolgokat. Ezért van csak egy érettségim. Most épp van munkám e ha ez megy tovább ,annak is vége lesz.
Feszít a dolog nem tudom mit tegyek. mikor változtatni akarnék azt hiszem fáj szembenéznem vele hogy nem megy. képtelen vagyok rá. talán buta nem vagyok .de nem tudok önerőből egy dologra koncentrálni 5 percnél tovább. Az agyam az idegen nyelveket nem fogja fel ..
rengetegszer szembesültem már vele hogy előrébb tart minden kortársam.. -és akkor bepánikolok de szó szerint..mert nem tudom megoldani
VALKAI?! kérem segítsen..mert igy tönkre megy az életem.
pszichológusnál már jártam,pénzlehúzásvoltcsak.
Sajnos nem tudok segíteni csak szerettem volna beírni hogy tudd Én ugyanígy érzek.
23F - Van szakma, érettségi, nyelvvizsga. Jelenleg nincs munkám és Én is folyton azzal szembesülök hogy a korombeliek már családot alapítanak, dolgoznak és építik a karrierjüket. Boldogok vagy legalábbis megpróbálják elhitetni velem hogy nekik mennyire happy az életük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!