Nincs kedvem az élethez. Már nem tudok mit csinálni?
Nem értem, mi a bajod. Fiatal vagy, előtted az élet. Intelligens, segítőkész, törekvő emberke vagy. Miért gondolod azt, hogy elfelejtenek az emberek?
Az élet nemcsak a sportból, meg a továbbtanulásból áll. A sopánkodás helyett inkább mélyedj el magadban, és próbáld meg kitalálni, hogy miképpen tudnál kiteljesedni. Rá kell jönnöd, hogy az életnek mely területén tudnál a legeslegjobban helytállni, hogy elégedett lehess végre önmagaddal.
Ebben csak saját magadra számíthatsz, hiszen csak te tudhatod, hogy hol lenne a legjobb neked.
Ambícióhiányod nincs, írásod alapján tele vagy lelkesedéssel, energiával, és igazán értelmes, érzelemgazdag személynek látszol.
"Csak" annyi a baj, hogy nem találod a helyed. Hát akkor, tessék nekiállni, és megkeresni!
nekem egy baátom van, lehet a legjobbnak nevezni. vele kb 5 havonta találkozok, rajta kívül nincsenek barátaim.
biológiából szinte már tudom az anyagot 12. ig. a kémia kb 11.ig megy. a jegyeim jók, nem nagyon tanulok. de nagyon magányos vagyok...
döntsd el, hogy mit szeretnél!
16F
valamiben pedig te is tudsz teljesíteni. előző voltam
csak meg kell találni :)
ha gondolod írj
16F
Nos, csak azért írok, mert hátha az a típus vagy, aki kicsit jobban érzi magát attól, ha látja, hogy más nagyobb szarban van, mint ő.
Ismerem, amit írtál. 18 évesen én is így éreztem.
És akkor a poén: Most 35 vagyok, még mindig így érzem.
Máris jobban vagy, ugye?
Légy nyitott, hátha előbb-utóbb rájössz, miért vagy itt. Ebben még én is hiszek, pedig hát kevesebb okom lehet rá, mint neked, ugye?
:)
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!