Talán Depresszió+Szorongás?
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy úgy 1 éve, egy szakítás óta teljesen megváltoztam, és az emlékezőképességem, gondolkodóképességem teljesen leépült szinte. Mindent elfelejtek, alig tudok gondolkodni, állandóan szorongok közösségben, viszont amikor nem, akkor sem nagyon tudok beszélgetni senkivel, mert úgy gondolom, mégis minek kérdezzek meg tőle bármit is, ha nem érdekel... vagy mégis miért mondjak el neki bármit is, ha nem akarok?
Nincsenek barátaim sem, csak "ismerősök" , havernak se nevezném őket.
16 éves vagyok, fiú. És van valami olyasmi problémám is kb. 10 éves korom óta, hogy pl. bármit csinálok bárhol, mindig attól félek, hogy épp figyelnek valahonnan, ezért ki sem szoktam menni az udvarra, vagy ha kimegyek keresek egy olyan helyet, ahol nem láthat senki a szomszédból se, sehonnan.
Régebben nem voltam ilyen, ez a "figyelős" dolog, hogy mindig azt éreztem hogy figyelnek gyerekkorom óta fenn áll, barátnő mellett is fenn állt, de ezen kívül mindigis kiválóan tudtam gondolkodni, rengeteg verset írtam, olvastam, tanultam, viszont már egy könyv olvasása sem megy, mert 20 oldalanként visszakell lapozni, hogy "mivolt?"
Pszichológusra esély sincs, pénz hiányában. Néha van jó kedvem, de hamar visszakerülök ebbe a pontba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!