Tönkrementem idegileg, szorongok, félek, hogyan kezdjem újra?
Figyelt kérdés
Kidobtak egyetemről, nincs munkám, szüleim utálnak. Vannak céljaim, de annyira gyengének érzem magam. Iskolában el kellett volna már rég intézni a papírjaim, de rettegek bemenni, hogy mit fognak mondani. Kérlek tanácsoljatok valamit, hogy szedjem össze magam:(( Nem akarok így élni:((2012. szept. 24. 19:45
1/7 anonim válasza:
Menj külföldre, kezdj el dolgozni, láss világot. Én ezt tettem.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, már ott tartok:( szeretnék új életet kezdeni, de még le se zártam a régit, mert félek pl már attól is, hogy bemenjek iskolába elrendezni a lezáratlan dolgaim:(
2012. szept. 24. 20:14
4/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Férfi vagy nő?
5/7 anonim válasza:
próbálj szerencsét külföldön, ha nem kérhetsz keresztfélévet vagy halasztást, ennél a gyalázat országnál csak jobb lehet ! Fel a fejjel.
6/7 A kérdező kommentje:
20éves lány vagyok! Köszönöm Nektek!
2012. szept. 24. 22:52
7/7 anonim válasza:
Miért dobtak ki a suliból?
Miért utálnának a szüleid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!