Hogy erősödhetnék meg?
SZIA,
eeeeez nnnagyon jó, ha legalább tisztába vagy vele, hogy mi az amin szeretnél változtatni + megleled magadban azt, amit hibának vélsz, és az is rendben van, ha határozottan kijelented magadnak, hogy "már pedig én nem ilyen akarok lenni, hanem jobb vagy csupán boldogabb" :) Ehhez gratulálok! :)
Nehezebbik része: NEM, nem fogod elcseszni az életedet, ilyenre ne gondolj, ez már nem jó hozzáállás...Gondold azt, hogy elsősorban magad miatt SZERETNÉL megváltozni, hogyha BIZTOSAN úgy érzed, hogy másmilyen tulajdonságot szeretnél birtokolni. :)
Nem is a kemény éned kell talán, hanem először próbálj nyugodtabb emberré válni, aztán szépen-fokozatosan ki fog alakulni az IGAZI éned, ezen ne aggódj szerintem előre, hogy esetleg nem is olyan leszel, mint amilyet megálmodtál, lehet, hogy ez nem bíztat, de ne felejtsd el, hogy NINCS TÖKÉLETES ÉS TELJESEN ELÉGEDETT EMBER A VILÁGON! :)
Hirtelen ezek jutottak eszembe, de ha szeretnél, akkor mail-en nyugodtan írj, aztán ha tudok, akkor még próbálok "segíteni" :)
Nem vagy egyedül, kitartás! :)
Azt meg szabad kérdezni, hogy fiú v. lány vagy-e és, hogy hány éves??? (Bocsi, most "ciki" helyzetbe hoztam magam? NO para!!!) :)))
első válaszoló vagyok :)
köszönöm az e-mail-t, olvastam és ha lesz egy kis időm, ami kb. egy hét múlva lesz (vagy hamarabb), akkor szívesen írok majd pár dolgot vissza, ha szeretnéd :)
addigis kitartás :)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!