Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon sovány vagyok, hogyan...

Nagyon sovány vagyok, hogyan erősödhetnek meg?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, 179 cm magas vagyok, és csak 62 kg.

Eléggé soványnak, véznának, gyengének érzem magam, én úgy gondlom, simán elférne, még plusz 20 kg, akkor se lennék annyira kövér.

Mit tegyek? Bárhogy eszem, egyszerűen nem "erősödöm", fogyókúráról tengernyi cikket találtam, de én hízni akarok!

16F

2011. jún. 21. 15:07
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Senki, semmi? :/

Erről alig találok infót. :(((

2011. jún. 21. 15:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyél egészségesen, és sportolj! Ha amúgy semmi gond nincs az egészségeddel, akkor lehet "normálisabb" súlyod is, hacsak nem ilyen alkat vagy, akkor meg a sport segíthet.
2011. jún. 21. 15:13
 3/11 anonim ***** válasza:
2011. jún. 21. 15:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Legalább két óránként egyél valamit (kivéve mikor alszol :) ). Min. napi egy meleg étkezés. süti, gyümölcs vegyesen. ha megengedheted magadnak akkor lehetőleg azt edd amit szeretsz is. A szénhidrátos tömegnövelő turmixok is segítenek.

jó lenne ezek mellé valami sport is...pl úszás vagy konditerem...otthon is nyomhatsz fekvőtámaszokat és vehetsz kézi súlyzókat hogy a karodat erősítsd...az meghozza az önbizalmat.

én 185 magas vagyok és suhanc koromban 60-65 kiló voltam...most 90 kg vagyok

Sokat stresszelsz?

2011. jún. 21. 15:18
 5/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó:

Eléggé az-az idegeskedő fajta vagyok. :(((

Pedig nem magas a vérnyomásom, de állandóan feszült vagyok.

Lehet, hogy ez miatt?

Öcsém tíz centivel alacsonyabb nálam és jóval nehezebb mint én.

2011. jún. 21. 15:21
 6/11 anonim ***** válasza:

Ilyen az alkatod és biztos gyorsabb az anyagcseréd is, majd meghízol 40 után. :-)))))

Sportolj, tornázz, az erősíti az izmokat, szép alakot csinál, és élvezd, hogy nem vagy 100 kg.

2011. jún. 21. 15:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha állandóan feszült vagy, akkor sokat segíthet ha beiratkozol egy jóga tanfolyamra, vagy Tai chi-ra, ítt kellemesen ellazulsz, lecsendesíti az elmét, harmóniát teremt.
2011. jún. 21. 15:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Na akkor félre a tréfát.

Próbáld ki azt az étkezési rendszert amit írtam (nekem bejött) Le tudsz járni konditerembe legalább heti 3x?

Ez már önmagában elégséges lehet.

ja és arra is figyelj hogy a fő étkezések nagyjából ugyanabban az időben történjenek (reggeli, ebéd, vacsora)

Stressz: sajnos ezt csak tudatosan lehet megoldani. Kezd apró dolgokkal, ha például gyorsan gyalogolsz, vegyél vissza, nézegesd az épületeket vagy ilyesmi. Ha ülés közben rázod a lábad azt is hagyd abba stb...egyszer csak azt veszed észre hogy egyre kevésbé idegeskedsz.

de a legfontosabb a kaja és a sport.

2011. jún. 21. 15:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Ja és ha cigizel vagy egyéb káros anyagot fogyasztasz akkor azt kuka!

Az "alkat" dumákat felejtsd el!Nekem is ezt mondogatták mégis változtam. Nincs olyan hogy "ilyen alkat".

A vázizmaid alakját kivéve te is formálhatod magadat. Növelheted a nagyságát.

Aztán meg írj hogy mi történt! :)

Hidd el átérzem a problémád ...bár én még "súlyosabb" eset voltam a 185 cm 60 kilós arányommal. Akkor is azt mondogatták nekem hogy "ilyen alkat " vagyok...most persze meg "olyan " mi? :)

fúú de ráülnék most ezeknek az embereknek a fejére :D

2011. jún. 21. 16:01
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom (soha nem is próbáltam), soha nem piáltam.
2011. jún. 21. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!