Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » En miert nem fejlodok ugy...

En miert nem fejlodok ugy mint a velem egykoriak? Nagyon sovany vagyok? (kep lent) 13l

Figyelt kérdés

Itt van 2 kep rollam

:

[link] es

[link]

A szuleim aztmondjak hogy nagyon sovany vagyok, egyek tobbet...eszek is de sehogy sem hizok.

A velem egykori lanyok nem ilyen sovanyak, vagyis akivel a tavaly kb egyforma voltam, annak most szep melle van, kerek combja, 2.3 cmvel alacsonyabb mint en.

Nekem olyan egyenes hosszu labam van, nem szep kerek mint nekik, mellem szinte nincs is.

Nem tudom mi van velem, mert maradok ilyen lapos.

Olvastam hogy sortolassal izmosabbak lehetunk, de attol kicsit koverebbnek latszunk?

Mondjuk ha en minden nap lefutok egy bizonyos mennyisegu tavot, akkor izmosabbak (koverebbek ) lesznek a labaim, vagy leadom meg azt is ami most rajtam van ?

Es meg hogyan sportoljak, mit csinaljak hogy ne nezzek ki ilyen sovanynak?

Azthiszem, mar beleptem a kamaszkorba, mert egyre jobban erdekel az alakom, csak bant, hogy nem alakulok olyan szepen mint a velem egykoriak...

A ruhak is neha lognak rajtam, mar lassan rovidnadragot is szegyenlek hordani.

Lanyok legszi mondjatok el hogy van ez az egesz. A mellem mindig kicsi marad? Es mit sortoljak, hogyan?

juliusban leszek 14.

2011. febr. 17. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem értem manapság miért akarnak a 13 éves lányok hatalmas melleket. Még bőven ráérsz fejlődni, nem kell ennyire sietni.

Egyszerűen későn érő típus vagy és kész.

2011. febr. 17. 15:44
 2/6 anonim ***** válasza:

A képek alapján nem tartalak kórosan soványnak, bár ruha nélkül biztosan látszanak a csontjaid :-) Arányosan vagy vékony.

Én a helyedben először megpróbálnék táplálóbb és több ételt enni minél többször egy nap és nassolnék folyton: mandulát, mogyorót, csokoládét, sütit.

A sportolás se rossz ötlet, én attól mindig baromira megéheztem, de hiába tömtem utána magam degeszre, eredménye sajnos nem volt.

Amúgy alkatod miatt nem valószínű, hogy valaha is nagy melleid lesznek, de emiatt egyáltalán ne bánkódj, szerintem sokkal kényelmesebb, szexibb a kicsi :-)

2011. febr. 17. 15:55
 3/6 A kérdező kommentje:

15:55 koszonom szepen a valaszt. Hasznos volt, megprobalok a syabadidoben nassolni .

mit ajanlotok sportolni? Nai edzesek? Sulyemeles mint a kondiu teremben? hasznalhat valamit a nagyon vekonysag ellen?

2011. febr. 17. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
www.tatarekrezso.hu/videok
2011. febr. 17. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem gondolkodnék kondi teremben, nehogy túlerőltesd magad. Ha az ember egyszerre akar drasztikus változást elérni, csak árthat a gerincének, derekának, stb. Inkább valami csapatjátékot javasolnék: kézi-, kosár-, röplabda, ami kellőképpen megmozgat és izmosít is.
2011. febr. 17. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Felszednélek! Keress meg!
2011. okt. 14. 13:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!