Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azt szeretném, hogy meg se...

Azt szeretném, hogy meg se születtem volna?

Figyelt kérdés
Mostanában minden sz*rul megy, elegem van az életemből. Azt kívánnám, hogy bárcsak nem születtem volna meg.

2012. okt. 2. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Feltettél egy kérdést, melyre meg is válaszoltál!

Amúgy nem kell így semmitől elkeseredni. Vannak mélypontok az ember életében, de tudni kell felállni, mert jönnek még szép dolgok az életedben: akkor örülni fogsz, hogy megszülethettél.

2012. okt. 2. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kívánni olyat szoktunk ami még nem történt meg..

Mivel megszülettél így kár olyat kívánni, hogy bárcsak ne születtél volna meg..

Változtass az életeden, hogy jól érezd magad..Sírással semmire sem mész.

2012. okt. 2. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Az életnek semmi értelme. Teljesen fölösleges gyereket csinálni. Fölösleges élni. Előbb-utóbb úgyis meghal mindenki. És az örökéletnek sincs értelme.
2012. okt. 2. 19:20
 4/7 homo ludensz ***** válasza:
63%
Leírok neked egy szituációt és utána mérd hozzá a te problémádat. Kb.egy hónapja voltam vizsgálaton és ott üldögéltem a folyosón. Kórházról lévén szó ambuláns és bent fekvő betegek egymás előtt élik a napjaikat. Mit látok? Kerekes széken jön egy fiatal srác nincs az egyik lába s az egyik keze is csonkolt. Nem régen műthették mert gyanúsan színes volt a kötése a csonkok végén. Látszólag feldobva tekergette a kereket és célba véve a kijárati ajtót gondolom cigizni igyekezett kívül. Szerinted ő mit gondolt magába a jövőt illetően?? Te mit gondolnál az ő helyében ha most (feltételezem hogy egészséges vagy)azon keseregsz hogy minek születtél meg? Ennek a srácnak mit mondanál ha találkoznátok és ő mit válaszolna? Kíváncsian várom a válaszodat.
2012. okt. 3. 09:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Micsoda paradoxon. Az életnek semmi értelme még is túlnépesedik a Föld. Az az értelme hogy nincs értelme. De ennek így nincs értelme. Ha valaki érti amit írok akkor lehet hogy orvoshoz kellene mennie. :))))))
2012. okt. 3. 09:37
 6/7 anonim ***** válasza:

09:21

Ezek szerint neki minden más téren jó élete van.

Ettől függetlenül én a helyében öngyilkos lennék.

2012. okt. 3. 16:58
 7/7 Skywalker33 ***** válasza:

Halihó,

ha rosszul mennek a dolgok az csak azért van hogy jóra forduljanak! Építkezés előtt mindig rombolni kell ez minden síkon igaz.

Az élet(ed) végtelenül értékes, egy hatalmas lehetőséget rejt ezt kell megkeresned! Nem hétköznapi öröm vár rád ha ebben az irányban őszintén elindulsz.

T.

2012. okt. 4. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!