Önbizalomhiány? Depresszió? Vagy csak egyszerűen selejtnek születtem?
30/f
valamilyen szinten én is hasonló vagyok hozzá azzal a különbséggel hogy nekem sikerült megtalálni a célomat az életben, igaz, hogy hogy fogm elérni azt nem tudom mert nagyon nagy a szakadék én és a világ között.
alkalmatlannak érzem magam mindenre, a hivatalos kommunikáció nekem is gondot okoz.
Szerintem Neked is önbizalomhiányod van. Gyermekkorba ererdeztethető vissza. Próbálj találni valamit, amit szeretsz és csináld, csináld... És ne foglalkozz senkinek a véleményével!!! Határozd el magad az elveid mellett. Asszem ez lehet a kivezető út.
Körülbelül ugyanez nálam is, csak a csáladi háttér egy fokkal jobb.
Tényleg kezdj neki annak, amit szeretsz - teljesen magadtól, és CSAK úgy csináld, ahogy tudod, nem kell tökéletesen.
Ha pedig bárki kritizál, mondd meg neki - kedvesen -, hogy csak azt lehet kritizálni, aki csinál valamit. A többiek a tökéletesek.
Hajrá!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!