Miért születtem hülyének?
Tudod az igazán hülyékben nem merül fel, hogy ők hülyék!
Ha ezt érzed maximum egy kicsit le vagy maradva amin tanulással, olvasással, odafigyeléssel lehet javítani.
Nem megy a tanulás. Egyszerűen nem maradnak meg a fejemben a dolgok, meg tök egyszerű dolgokat nem értek meg. Vagyis másoknak meg sem kottyan, én meg fennakadok.
Sokszor filózok néha azon, hogy miért nem vagyok legalább akkor annyire hülye, hogy fel se tűnjön nekem?
Akkor én a második típus vagyok. Amikor tanulnom kell valamit, annyira kell figyelnem, hogy leköti minden energiámat, de mégsem akar megmaradni bennem, vagy nem tudom felfogni.
Még nem olvastam utána mi az a diszlexia, de most megteszem.
Régebben rajzolgattam, és az osztálytársaimhoznképest az átlagnál valamivel szebben, jobban rajzoltam. De az sem ment annyira nagyon könnyen. Ott is azt tudtam jobban megrajzolni, ami érdekelt. Nagyon szeretem a lovakat, így nagyon sokszor azokat rajzoltam le. Énekeltem is. Az énekléssel kb. úgy álltam, mint a rajz esetében. Picivel jobban ment, mint az átlag osztályszinvonal. Évenként 2 alkalommal énekelek rövidet kórusban. Egy templomban szoktam Passióban szerepelni, mint Pilátus.
De a kottaolvasás, meg a hangok tudományos megismerése nagyon távol áll tőlem. Ilyen, hogy C mol, meg F dur, stb. majdnem csak azt mondom, hogy azt sem tudom eszik e vagy isszák. Ha valaki tisztán elénekel előttem egy dallamot, vagy dalt, sokkal hamarabb megtanulom, mintha kota alapján kéne ezt megtennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!