Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért születtem hülyének?

Miért születtem hülyének?

Figyelt kérdés
Nem tudok gondolkodni.
2012. jan. 14. 22:52
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
az szar. olyan VV5 Cristofel szint?
2012. jan. 14. 23:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Tudod az igazán hülyékben nem merül fel, hogy ők hülyék!

Ha ezt érzed maximum egy kicsit le vagy maradva amin tanulással, olvasással, odafigyeléssel lehet javítani.

2012. jan. 14. 23:11
 3/12 A kérdező kommentje:

Nem megy a tanulás. Egyszerűen nem maradnak meg a fejemben a dolgok, meg tök egyszerű dolgokat nem értek meg. Vagyis másoknak meg sem kottyan, én meg fennakadok.

Sokszor filózok néha azon, hogy miért nem vagyok legalább akkor annyire hülye, hogy fel se tűnjön nekem?

2012. jan. 14. 23:17
 4/12 anonim ***** válasza:
nem lehet, h diszlexiás vagy? az is elképzelhető, h az oktatási rendszer nem fekszik neked. van ilyen, erre találták ki az alternatív képzési formákat alapítványi keretek között. aki igazán tök hülye, azt nem kínozzák ilyen gondolatok
2012. jan. 14. 23:21
 5/12 anonim válasza:
lehetséges hogy diszlexia áll a dolgok hátterében. az tapasztalt dolog hogy valaki könnyebben és hamarabb tanul kevés erőfeszítéssel de valakinek sok energiát vesz igénybe és hosszú idő alatt.
2012. jan. 14. 23:22
 6/12 A kérdező kommentje:

Akkor én a második típus vagyok. Amikor tanulnom kell valamit, annyira kell figyelnem, hogy leköti minden energiámat, de mégsem akar megmaradni bennem, vagy nem tudom felfogni.

Még nem olvastam utána mi az a diszlexia, de most megteszem.

2012. jan. 14. 23:27
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezzel nem tudsz mit csinálni, el kell fogadni, én is elfogadtam hogy ilyen vagyok. Tanulhatok egész nap, akkor is max egy 2-es dolgozatot tudok írni. Egyszerűen nem marad meg a fejemben semmi. Szakmunkásba járok, ennél kevesebbet sehol nem kell tanulni, én mégis mindig megbukok év végen 3-4 tantárgyból, a pótvizsgán meg átrúgdosnak. Most 12.es vagyok, jönnek a szakmunkásvizsgák, kb 180 tételt kéne megtanulni. Hát akár mennyire is akarnám, ezt nem tudom megtanulni, úgyhogy feladtam. 8általános 4ever. Nekem ez jutott. Voltam pszihológusnál is, és nem vagyok diszlexiás, azt mondta semmi bajom nincs.
2012. jan. 14. 23:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Az kemény. Az a fura, hogy az a dolog megmarad bennem, ami konkrétan érdekel, ha utánanézek. De ilyen dolog nagyon kevés van. És még az is elő szokott velem fordulni, hogy számora fontos dolgot is elfelejtek, ha sokáig nem gondoltam rá. Pl. egy ismerős neve alig jut az eszembe, vagy egy kedvelt előadó.
2012. jan. 14. 23:35
 9/12 anonim ***** válasza:
Próbáltál már énekelni, vagy rajzolgatni? Kicsit hasonlítasz rám, annyi, hogy nálam nem ilyen súlyos az eset. De bennem is csak az ragad meg legjobban, ami érdekes vagy érdekel.
2012. jan. 15. 04:56
 10/12 A kérdező kommentje:

Régebben rajzolgattam, és az osztálytársaimhoznképest az átlagnál valamivel szebben, jobban rajzoltam. De az sem ment annyira nagyon könnyen. Ott is azt tudtam jobban megrajzolni, ami érdekelt. Nagyon szeretem a lovakat, így nagyon sokszor azokat rajzoltam le. Énekeltem is. Az énekléssel kb. úgy álltam, mint a rajz esetében. Picivel jobban ment, mint az átlag osztályszinvonal. Évenként 2 alkalommal énekelek rövidet kórusban. Egy templomban szoktam Passióban szerepelni, mint Pilátus.

De a kottaolvasás, meg a hangok tudományos megismerése nagyon távol áll tőlem. Ilyen, hogy C mol, meg F dur, stb. majdnem csak azt mondom, hogy azt sem tudom eszik e vagy isszák. Ha valaki tisztán elénekel előttem egy dallamot, vagy dalt, sokkal hamarabb megtanulom, mintha kota alapján kéne ezt megtennem.

2012. jan. 15. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!