17 éve születtem. De 6nak érzem magam! Mentálisan, néha fizikailag is. Ezt mások sem cáfolják meg. Megrekedtem, mint 6 éves?
Nem tudom hol vagyok ÉN igazából, mindig változom, könnyen rabul ejtenek rajtam kívüli dolgok, akkor teljesen át tudok változni.. Azt érzem, ami biztos hogy ilyen kicsi vagyok, árva, nem akarok egyedül lenni, mégis be vagyok zárva vlm fehér dobozba, meztelenül, damílok fognak hozzá a négy falhoz, amik a bőrömből nőnek ki.. Mindig megrettenek ezektől a mély érzésektől. Néha rámtörnek hisztik, néha úgy sírok, üvöltve mint ahogy a kétévesek szoktak.. Nézem a testem, és megint csak egy kisgyereket látok.. Állandóan azt érzem hogy kicsi vagyok, és hogy szügségem van másokra.. Hogy valaki mentsen meg! Hogy valaki találjon meg! A beszéd nem fontos számomra, inkább az ölelések, érintések, mosolyok, ajándékok.. Másfelől mindent idegennek érzek, nem tudom hogy viszonyuljak másokhoz..
3 éve 124-125 körüli volt az IQ-m..
Nőhetek majd nagyra, egyáltalán - lényeges ez? Csak ne szoronganék ennyire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!