Hogyan lehetnék szorgalmasabb/türelmesebb/kitartóbb?
Én is hasonló vagyok.
Én azt szoktam csinálni, hogy elhatározok valamit. Aztán csak akkor kezdem el megvalósítani, amikor kedvem van hozzá.
Szerintem ülj le, gondolkozz el azon, hogy milyen helyzetekben hogyan kéne viselkedj.
Esetleg rendszerezz! :) az életedet! iktass be egy kis sportolást, napi fél órát (nem muszáj naponta, de azért minél gyakrabban lehetőleg, és tényleg elég csak félóra, hogy lefoglald magad, és jobbaan is érzed magad utána).
Egyél több zöldséget, gyümölcsöt. Esetleg diétázz, egyél kevesebb nasit (ha szoktál).
Nálam ezek beszoktak válni. :)
jaj, és a legfontosabb! kezdj el valamilyen szociális munkát, vagy csak nézz filmeket más emberek nyomorúságáról, vagy olvass a Titok-hoz hasonló könyveket. A felfogásod megváltozik, tehát ezzel a türelmességedet is igen jól tudod fejleszteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!