Hogyan tovább, ha állandóan azt kapom az oldalon és az életben, hogy szánalmas vagyok?
Kezdem azt hinni tényleg az vagyok, egy senki, egy selejt.
Az jött ki belőlem, hogy már semminek sem tudok örülni mert azt nem érdemlem meg. Csak a rosszat.
Egy szánalmas férfi.
Lelki egészségügyi intézetbe járok pszichológushoz, és 0.5 mg frontint szedek, depralt és citaroplámot.
Már voltak suicid megnyilvánulásaim.
Állj a sarkadra, legalább dacból, és cselekedj!
Szerintem elég rossz körben kell mozogni ahhoz, hogy mindenkitől azt kapd, hogy szánalmas vagy. Inkább azt tudom elképzelni, hogy elmondod a problémád, első körben talán még megértő fülekre találsz, de ha minden együttérzésre, vagy jószándékra is csak tovább fújod a magadét, hogy neked de rossz, nem érdemelsz meg semmit, csak a rosszat stb-stb. Arra előbb-utóbb legyintenek az emberek, és úgy vannak vele, hogy "meg is érdemled", ha ilyen tehetetlen vagy. Mutasd meg nekik, hogy nincs igazuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!