Mit csináljak ha elalvás előtt állandóan kattog az agyam, és emiatt nem tudok elaludni?
Elalvás előtt mindig belém bújik a nagy filozófus, és minden álom kimegy a szememből. Már annyira elegem van. :/ Hiába fáradok ki fizikálisan napközbe, este nem hozza meg a fáradtságot. Persze napközben meg aludnék, mint a bunda, de ha ledőlök, ha nem, este akkor sem megy az alvás.
Már egész héten ez megy, és rohadt unalmas...
Valami jó tanács?
Köszönöm!
15/L
Én sem tudok. Igaz most nem is akarok:D
Engem meglepően Selena Gomez Who Says című számának sokszori hallgatása elaltatott.:D
Zene kifejezetten hátráltat ebben, valami monoton legyen, ismeretterjesztő film vagy hangoskönyv amit fél füllel hallgatsz.
Én pl Spectrum révén már mindent tudok a lepkékről és a galaxisról, minden éjjel az megy.
Olyan zenét kell hallgatni, ami alá delta hullámokat kevertek be. Ugyanis az agy egy idő után felveszi a lassú agyhullámokat. Mint például ez
http://www.youtube.com/watch?v=7wbC2n-9FKI
Az agyunk állandóan problémákat akar megoldani, ezért önállósítja magát. Ha sikerül a figyelmedet valami kevés ingert adó dolgon fókuszálni, akkor el tudsz aludni. De a végső megoldást az adja, hogy ami feszít, ami stresszel az éld meg a valóságban.
Oh, ez a link milyen jó! És több,m int 3/4-ed órás, addigra már csak elalszok. Remélem nem gyogyózok be tőle.... :DD
Kedves 3:18, már nem neteztem akkor, de még mindig az ágyban forgolódtam... :S Véleményem szerint, ma is erre a sorsra jutok, hacsak az a zene nem segít.
Vagy majd kipróbálom a Spectrumot. :)
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
Nyár... Mindig ez van. Egyébként csak le kéne fárasztanod magad vagy menj el bulizni .
Bár nekem amúgy kattog állandóan szóval nem tudok mit csinálni. De majd remélem hamarosan kigyógyulok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!