Miért kell állandóan "várnom"?
Mi volt az oka annak, hogy ellökted őket magadtól? Érdekelne.
Ha menni szeretnél valahova, nyiss jobban az emberek felé, hívj el Te valakit, egy idő után már többet fognak keresni. Lehet csak nem mernek közeledni/nem hagyod őket.
Mert amíg te meditálsz meg önmagadon keresztül szemezgetsz a világgal és ilyen dolgokon töröd az agyad 18 évesen, addig a többiek strandolnak, fagyiznak, partyznak. Ez a fajta életszemlélet nyugdíj utánra való, akkor egyéb dolgod sem lesz, csak a világ dolgain elmélkedni.
Menjél kifele a strandra, ne ilyen marhaságokon gondolkozz, hidd el, a többiek is ezt gondolják rólad, hogy ez marhaság, kb. te lehetsz a társaságban a szefós gyerek, ezen változtass és ennyi.
16:25
Értem, de írtam h ezeket nem tudják rólam.. és amikor bulizok akkor rohadt jól elvagyunk, nem a minőséggel hanem a mennyiséggel van bajom érted? Ha találkoznánk, az életben nem gondolnál rólam olyanokat amiket leírtál.. csajoknál szoktam ottaludni stb, nincs velem semmi gond, de mindenkinek van valami programja és én kimaradok, nem tudok senkit hívni és ők sem hívnak engem Pl, ha elmennek nyaralni azok akikkel mennék bulizni akkor mit csináljak? Követeljem, hogy vigyenek el? Gondolj már bele.. Egyedül bolyongani meg gyűlölök egyszerűen.
Hiába "kiabálsz", nem én vagyok az, aki nem képes a kapcsolatot felvenni a külvilággal. Azt hiszed, attól, hogy nem mondod, nem érződik rajtad?
Abból levágom, hogy "nem vagy tiszta fialás", ahogy a kérdést megfogalmaztad.
Nincs szándékomban védeni Téged ebben a kérdésben, mert ha valaki nagyon akar talál igaz barátot, de Te mintha csak bemesélnéd magadnak, hogy rajta vagy ezerrel.
A másik, nem lehet az, hogy a "volt" barátaid esetleg elkezdtek drogozni, és nem kell nekik (bocsi) de egy okostojás? Ebben az esetben adj hálát, hogy megszabadultál tőlük!
Annyi lehetőséged van az ismerkedésre pl. közösségi oldalak. Azért igyekezz lakóhelyedhez közelebb keresni.
Nem kell állandóan várnod!
Van egy aranyszabály az életben: csak az kap e-mailt, aki ír is. Látod, itt most elkezdted. Kaptál válaszokat. Tegyél fel kérdéseket, akár abba a témakőrben is, amibe mint írod, otthon vagy. Ezer kérdést is feltehetsz. Ismerkedj, válaszoljál. Ennyi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!