Panikbetegek! Ti voltatok mar koncerten amiota panikbetegek vagytok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! En voltam mar koncerten de mielött panikbeteg voltam.Nagyon rossz idökön mentem keresztül honapokkal ezelött de most mar sokat javult a helyzetem de meg mindig panikbeteg vagyok. Van egy koncert amire nagyon szeretnek elmenni de nagyon felek,hogy rosszul leszek mert meg nem vagyok teljesen egeszseges. Ti voltatok mar panikbetegen koncerten ? Ha igen,hogyan birtatok ? Köszönöm elöre !2012. szept. 25. 21:08
1/3 anonim válasza:
nem tudom pánik vagy nilyen beteg vagyok, de amióta van ez a dolog, nem voltam egy konccin vagy bulin sem, előtte se túl gyakran, de néha igen, most nagyon szeretnék már x év után újra kimenni emberek közé, októberben talán összejön a dolog, de lehet október még kora, majd meglátujk
3/3 anonim válasza:
Első kliensem is azt gondolta, hogy pánik beteg és 15-33 éves koráig csak nyugatóval tudott felszállni tömegközlekedési eszközre. Aztán eljött terápiába és kiderüt, hogy nem pánik beteg, hanem fóbiás, másrészt 1,5 hónap után már nem vett be gyógyszert és -bár még rosszul érezte magát- de felszállt villamosra, aztán fél év után közölte, hogy: "kidobtam a gyógyszerem".
Ez már 4 éve volt, azóta is jól van -gyógyszer nélkül.
Ha bővebben érdekli, írjon privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!