Borderline személyiségzavar?
nem vagyok orvos. akár mániás depresszio is lehet.eléggé hasonlit a kettö.
én orvost nem ajánlok az csak tünetileg kezel. azért kérdeztem a korod mert ha már melozol akkor menj el valami természetgyogyászhoz. kineziologus pl. az az okot szünteti meg és megszabadulhatsz töle.
egyedül elég kevés rá az esély sztem.
nem lesz olcso de megéri. én is járok csak nem ilyen komoly dologban.
Milyen gyakran változnak a hangulataid? És a barátokkal mi szokott lenni a gond, te "hagyod" ott őket a végén, vagy fordítva, és ez minek tudható be? És miért volt olyan rossz gyerekkorod?
Csak kíváncsiskodom mert van személyes tapasztalatom a betegséggel, viszont azon nem gondolkodtál, hogy meglátogass egy pszichológust? Vannak TB támogatottak is, és ott is lehet normálisat találni, ők tudnának erre a kérdésedre úgy igazán választ adni
Apám skizo, anyám alkesz, a kettő miatt meg terror volt a gyerekkorom, és anyám miatt most se sokkal jobb, elmenni meg nemt udok,mert nem találok munkát, de még árufeltöltőit se a környéken, pályakezdő vagyok...:S
Hát a barátokat meg én hagyom ott általában, mert valahogy mindig úgy érzem, h nem vagyok jó, v más vagyok, mint ők, v a bizalmi viszony szűnik meg... a hangulatingadozásaim meg órákon belül változnak, a sírógörcs után jön egy feldobottabb , aztán hisztériás, meg ordítozós is, nem minden esetben fordul elő naponta, de alapvetően meg letargikus vagyok alapjáraton, azt hiszem.
szerintem inkább bipoláris depresszió mint borderline, de lehet kevert személyiség zavar is és borderline is persze. A borderlinera jobban jellemző a társfüggés, a kóros társkeresés, a szakítás és újra kibékülés drámája.
Szakemberre van szükséged és arra hogy dolgozz.
Hát, időnként túlságosan beleszeretek vkibe, akiről amúgy nem is soakt tudok, idealizálom, ésa végletekig sanyargatom magamat, h nem kellek neki.
Hát a munka az sajnos nem rajtam múlik, és irtó bosszantó...
A szerelem ahogy lezajlik megmutatja milyen volt a kapcsolatod az apáddal. Mivel ő súlyos beteg, a Te személyiségedet torzan tükrözte vissza. Például ilyen, ha valakinek a szülője nem ér rá a gyerekkel foglalkozni, mert komoly problémái vannak, azt a gyerek úgy éli meg hogy nem elég értékes ahhoz, hogy foglalkozzanak vele. Ráadásul a személyiségének a részévé válik ez az érzés, elhiszi hogy nem tud megfelelni. Pszihés betegségben szenvedő apának még egy angyal sem tudna megfelelni, hiszen ő a saját belső démonjaival van elfoglalva.
A munka területére nagyon kihat az értéktelenség érzése. Ezért nagyon fontos hogy csinálj dolgokat, amikben sikerélményed van, keresd azt, ahol hasznos tudsz lenni. Ha rágörcsölsz arra hogy nincs munkád, nagyon nehezen fog ez megváltozni.
Próbálj meg segítséget kérni, olyat, ami ingyenes!
szia, szurkolok neked, hogy sikerüljön, a munka sokat segíthet.
azt nem mondanám, hogy nincs bajod, mert a hangulati hullámzás, meg a kényszeres gondolatok elég komoly problémát jelentenek.De ezeken lehet segíteni terápiával, minél fiatalabb korban kezdi el valaki annál jobbak az eredmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!