Ez ugye nem egy személyiségzavar?
Figyelt kérdés
Röviden leírom: van egy időszak, amikor nagyon-nagyon rossz kedvem van. Elegem van mindenkiből, szociofóbiám van, nem bírok az emberek szemébe nézni, ingerült vagyok. Aztán csinálok egy hülyeséget, utána sírok, aztán ezután következik egy jó időszak, amikor minden rendebn van, bele tudok nézni az emberek szemébe, nyugodt vagyok stb. Ez a két időszak váltakozik, de általában a rosszabb időszak hosszabb ideig tart. A jó időszakomban is vannak pillanatok, mikor rosszkedvem van, de annyira nem foglalkozom vele.2012. szept. 15. 17:39
1/3 anonim válasza:
Nehéz ezt így megmondani. Szerintem keress fel egy szakembert, egy órás beszélgetés során biztosan tud segíteni. A csaladiszolgalat.hu-t tudom ajánlani. Sima háziorvoshoz ne menj... beutal egy gagyi pszichológiára...
2/3 anonim válasza:
Kedves első válaszoló!
Méltányolom a visszafogottságodat. Én is azt javaslom, hogy szakemberhez menj. Ilyen kétféle van: a maszek pszichiáter, vagy a háziorvoson keresztüli TB-s pszichiáter. Természetesen hazánkban a kettő általában ugyanaz a személy. Napközben állami, szabadidőben maszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!