Mitől vagyok ilyen hisztérika?
Figyelt kérdés
Néha egyszerűen nem bírom kontrollálni magam, besokallok és - nem bírok másképp fogalmazni, és ez az igazság - egyszerűen hisztizem. Mármint nem úgy mint az elkényeztetett kisgyerekek, hanem betegesen, és igazából rettegve. Rám tör valami rettegés ilyenkor, bármi elég hozzá, ha valaki csak rám szól, vagy ha konfliktus adódik, egyszerűen támadva érzem magam, először csak ordítozom, veszekszek, de néha eljutok olyan szintig hogy levágom magam a földre, üvöltve bőgök, reszketek, sikoltozom, alig kapok levegőt és ilyenkor nem lehet mit kezdeni velem. Ez nem szimpla dühroham, ilyenkor rettegek is, csak azt nem tudom mitől. Amúgy is hajlamos vagyok a szorongásra, és bizonytalan vagyok.2009. aug. 2. 04:31
1/2 anonim válasza:
Lehet valami gyerekkori rosz emlék, ami így hat ki a mostani életedre. Kineziológus, kognitív viselkedésterápia ésetleg hipnoterápi segíthet.
2/2 anonim válasza:
a leírásod alapján nem hisztinek tűnik! hallottál már a pánikrohamokról? pánikbetegségről? ezek eléggé annak a tünetei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!