Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen 'memória javító'...

Milyen 'memória javító' készítményeket tudnátok ajánlani nekem?

Figyelt kérdés
Egyetemista hallgató vagyok, és rengeteg a tantárgyam illetve látástól-vakulásig vagyok az egyetemen, beadandó jegyzőkönyvek, terepgyakorlatok, tdk stb... de érzem, hogy hiába most kezdődött az egyetem, az agyam fáradt és nem tudok rendesen gondolkodni-koncentrálni. Tudnátok olyan gyógyszert/készítményeket mondani nekem, amiket vény nélkül lehet venni? Akár gyógyszertárban, vagy herbáriában. Illetve nem csak nekem hanem édesanyámnak is kellene... tehát közösen szednénk, ha lenne valami jó! Köszönöm szépen!!!
2012. szept. 20. 21:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Én Ginko Bilobát szedek, de még van agyserkentő hatása a Q10-vitaminnak és az Omega zsírsavaknak is. Szintén egy egyetemista.
2012. szept. 20. 21:08
 2/8 A kérdező kommentje:
És ez a Ginko Biloba mennyire hatásos?
2012. szept. 20. 21:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Illetve csak reklámból láttam a Bilobil készítményt. Nem tudom, hogy az egy egyetemistának mennyire lehet jó, vagy csak inkább idősebbeknek ajánlott?
2012. szept. 20. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A Ginko biloba nagyon jó. Én anno szedtem mellé magnéziumot is, hogy ne legyek annyira fáradt.
2012. szept. 20. 21:30
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Holnap úgy is mennem kell több helyre, bemegyek egy gyógyszertárba és megpróbálom szerintem, mert nem lesz ez így jó, hogy állandóan fáradtnak érzem az agyamat... értem, hogy mi van körülöttem, de sokkal nehezebben fogom fel a dolgokat, mint eddig. Valószínűleg lassan telítődik a memóriám, vagy nem tudom XD

De mindenképpen megpróbálom! Köszönöm :)

2012. szept. 20. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Én pár napja elkezdtem folsavat szedni. Ez jobb mint a kávé.
2012. szept. 20. 22:13
 7/8 A kérdező kommentje:
Most ezt a Magnézium B6 Ginkgo Forte tablettát vettem, amiben 30 db tabletta van. Mennyi ideig érdemes, egészséges szedni? Mert gondolom, hogy nem az első szem után fogom érezni a hatását, hanem legalább 1-2 hét után.
2012. szept. 21. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! A ginkgó nagyon jó hatású, csak nem mindegy milyet veszel, elég nagy hatás eltérés van az összetevőiből adódóan. Én a ginkgót, reishi gombát, schizandrát és a fo-ti-t tartalmazót ajánlanám.Ezzel nagyon jó tapasztalatok vannak. Ha érdekel akkor keress meg privátban és szívesen küldök róla további részletes infőkat. E mellett van pár gyógynövény ami segít,hogy frissebb legyél, jobban tudj koncentrálni,esetleg ne legyél stresszes stb.
2012. szept. 21. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!