Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy emiatt romlik a...

Lehet, hogy emiatt romlik a memóriám?

Figyelt kérdés
Már évek óta romlik a memóriám, nem emlékszem arra, hogy mi volt két napja, két hete, ha feladatokat bíznak rám, sorra elfelejtem őket megcsinálni. Az általános iskolából összesen két emlékképem van, pedig nem volt olyan régen (19 éves vagyok.) De úgy alapjában véve nagyon kevés dologra emlékszem. Ha valami kínos szituációba kerülök, vagy rossz élmény ér, próbálok nem gondolni rá, eltemetem magamban, és sikerül is, már alig emlékszem egy-egy kínos szitura, pedig tudom, hogy volt sok. Lehetséges, hogy ezért rossz a memóriám?

2012. jún. 12. 10:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Kérlek fordulj orvoshoz, nekem laikusnak ez durva memória zavarnak tünik, ami tudtomal sok betegség tünete is lehet, köztük durvábbaké is.
2012. jún. 12. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!