Öngyilkossági hajlam, mit tegyek?
Sziasztok.
Nem tudom,hol a kiút.
Nincsenek barátaim,senkinek sem vagyok jó.
Mindenkinek én vagyok a sz.r már évek óta.
Viszont van egy barátnőm..akivel bármit megbeszélhetek,de nemrég be akarta fejezni az egészet,mert ,,nem tudja,mit érez".Végül 2 órányi győzködés után sikerült elhitetnem Vele,hogy újra érezheti,hogy szeret,mert én mindent meg fogok tenni ezért.Most úgy tűnik,minden rendben,de félek,hogy csak kényszerből van velem,hogy ne törjek össze totálisan.
Tanulmányi eredményem...ahhoz képest,hogy mit tudnék (állítólag),egyre rosszabb,pedig sokat tanulok,és igyekszem..
De úgy érzem,hogy ha már most elszúrtam az életem,nincs kiút...csak egy....
Jó kezdet lenne,ha nem sajnálnád magad ennyire!
Kaptál egy életet,hozd ki belőle a maximumot!
iskolai pszichológushoz fordulj,ez nem ciki ő ezeket meghallgatja és segít neked.
Találj magadnak egy hobbit,pl testedzés. Önbizalmad is meg nő és az erőnléted és a kedved is.
Ha van kutyád menjetek el futni.
Tanulj nyelveket,valamivel mindenképp kösd le magad hogy ne jusson időd a rossz gondolatokra. Ha szellemileg és fizikailag is le fogsz fáradni,jobban fogod magad érezni a bőrödben.
Két emberi roncs egy pár? Nézd, mindenkinek vannak olyan időszakai, mikor összecsapnak a feje felett a hullámok, de a legtöbb ember túl van ezen. Annak idején a faluban megmondta nekünk a helyi cigány asszony: a rosszat kell szeretni, mert az után jön majd a jó. És milyen igaza lett, bár gyakrabban eszembe jutna...
Néhány évvel ezelőtt én is ilyen voltam (bár a tanulással inkább annyi volt a gond, hogy nem csináltam, de értelmét sem láttam, hiszen minek vesződni vele, ha tanulás nélkül megvan a 4.8 átlag a megye legjobb gimijében?). Pár évvel ezelőtt én is egy senkinek éreztem magam, nem volt senki, akivel tényleg mindent meg tudtam volna beszélni.
Amit fontos tudnod: nem csak egyetlen kiút létezik. Az életed a tiéd, változtathatsz rajta, amennyit jól esik. Két éve én ezt választottam. Mostanra lettek emberek, akiket tényleg bármikor felhívhatok, ha van valami, akikkel mindent meg tudok beszélni. Az idő és a távolság az egyetlen kiút, ami által senki nem sérül.
Szerintem, ha ez egy komoly kérdés akkor nem kéne ezen poénkodni...
Meg tudlak érteni.. Bár normális tanácsot nem igazán tudok adni.. Csak talán annyit, hogy ismerkedj, járj el szórakozni, és érezd jól magad a barátnőddel.. (bár ha tényleg csak azért van veled, merz sajnál, akkor beszéljétek meg, és ha nem érez semmit akkor szakítsatok, mert képzeld magad az ő hejébe... De utánna is lehettek barátok, simán, szerintem..) örülj apró dolgoknak, csinálj őrültséget.. Stb.. De NE olyan őrültséget.. Remélem érted mire gondolok.. :)
Hány èves vagy? (Esetleg költözz/etek el valahova messzebbre, ha itt már tényleg ennyire sz.r..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!