Mi az Asperger szindróma tünetei?
Figyelt kérdés
Valaki aki ért hozzá, légyszíves írja le a tüneteit és következményeit részletesen. Megköszönném. A gugliban minden egyes oldal mást írt róla, úgyhogy ne gyertek azzal, hogy nézzem meg ott.2012. szept. 11. 20:03
1/3 anonim válasza:
Ezt azért nagyon sok munka lenne ide bepötyögni, ha nem haragszol.
2/3 anonim válasza:
Olvasd el ezt az oldalt: [link]
Amúgy te vagy az asperger-gyanús, vagy egy ismerősöd?
3/3 anonim válasza:
A gugliban minden egyes oldal mást írt róla: azért, mert minden Aspergeres más! Nincs két egyforma!
Nekem a gyerekem aspi, és nagyon sok érintettel beszélgettem, de még két egyformával nem találkoztam.
Amit az oldalakon írnak, azok nagyjából igazak, ha már a 70-80%-a az ott leírtaknak igaz, akkor az gyanús...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!