Ez szimplán félelem vagy komoly betegség?
Ismerősöm képtelen mások előtt enni. Egyszerűen fél... eddig egyetlenegyszer sikerült magát rávennie, akkor is csak egy csomagolt bolti pizzaszeletet volt képes megenni, azt is úgy, mint egy szégyenlős kislány. Elgyengült, reszketett és figyelte, hogy kik nézik és hogy nézik.
Amikor pedig tortát nyert az osztályunk valamilyen versenyen és mindenki kapott 1 szeletet (természetesen lehetett dönteni, hogy kér v. nem), úgy ette meg, hogy beült a kis kuckójába a sarokba a gépteremben, és elfordulva a többiektől, nyöszörögve, állati hangokat kiadva magából benyomta a szájába. Aztán visszafordult, és mint egy őrült elmebajos, elkezdett röhögni, aztán visszafordult és tovább zabált. Aztán meg suli után nyavalygott nekem, hogy mondjam már el, mit mondanak róla a többiek, mert neki az nagyon számít (és tényleg, szorong miatta sokszor). A többiek csak néztek rá nagy szemekkel (én is). 4 éve egyszer nem láttam tőle ilyen beteg dolgot.
Nem bírja szó nélkül hagyni a dolgokat, hidegvérrel venni, mint a gyorsvonat, haladni. Annál jobb dolga sem nagyon van, minthogy másokat kifigurázzon (ami már szánalmas és fárasztó inkább). Van 1 csaj, aki nagyon bejött neki és amikor azzal beszélt, mintha nem is ő lett volna. Furcsán tekintgetett rá, nézett, látszik, hogy nagyon-nagyon kell neki a szeretet... utána meg poénból mondtam neki, hogy dugni akar vele a kiscsaj, az a naiv fejével be is vette és kérdezgetett hogy igaz-e. :DDDd Nagyon ramaty állapotban van a lelke és elég idióta szegény. Önbizalma semmi.
Kisebbségi komplexusa van? Önbizalomhiányban szenved, az igaz, de azonkívül ez mi lehet még? Tuti, hogy nem csak az, nagyon nyomott.
19/f az illető.
Én meg egy jó ideig nem dumáltam vele, mert nagyon unalmas és fárasztó lett a sorozatos gyerekes hülyeségeivel, akkor meg rám nézett úgy, mint valami lelkibeteg a szerelmére (van 1 lelkibeteg csaj, aki pszichológusnál is járt, a tekintet megegyezik).
Elég durván érzékeny a lelke, ezért szeretnék rajta segíteni. Ti hogy kezdenétek hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!