Az baj ha gyilkos gondolataim támadnak?
Figyelt kérdés
Van amikor néha,van amikor sokszor.Változó.Hogy megölök állatokat,vagy embereket.Élvezem is őket,a kedvenceim a horrofilmekben a pszihopaták.De nem születtem pszihopatának.
De ez tényleg komoly!!!
És azt még jó tudni,hogy nem biztos hogy valaha képes lennék valakit megölni,szóval egyáltalán nem minden vágyam ez...
2012. szept. 3. 22:46
11/19 A kérdező kommentje:
Aha,most se*gfej vagyok,de ha bejártad volna a pokol összes bugyrát,mint én nem ezt mondanád.Egyébként sok évig voltak ilyen gondolataim,de úgy vettem észre már nincsenek.
Te vagy a se*gfej,vágjam át a nyakad.
2012. szept. 9. 14:19
13/19 anonim válasza:
Látod, ezért vagy egy kib.aszott idióta gyökér. Azért, mert neked rossz volt, legyen rossz másnak is? Szerinted, ha megölsz valakit, azzal mi változik? Ő meghal, a családja meg gyászolja. Akkor utána kezdjenek el ők is öldökölni? Vagy egy állatnak fájjon? Milyen alantas féreg vagy te? Őszinte legyek, nem érdekel, milyen rossz volt neked, ha ilyet tennél, a beleidnél fogva akasztanálak fel egy házra, aztán onnan a világba kiabálhatnád a búdat. Ha már annyira ki akarsz ba.szni valakivel, ugorj vonat elé, a mentősnek sza.r napja lesz, mire 200 méteren összeszedi ami marad belőled.
14/19 anonim válasza:
Azért akarsz embereket ölni, mert verbálisan bántalmaztak? Ha neked annyira rossz lenne, nem a neten írogatnál ilyen önsajnáltató szövegeket, hogy "megjártam a pokol összes bugyrát", hanem begyógyszerezve remegnél a sarokban.
15/19 A kérdező kommentje:
Jó lehet gyökér vagyok,másnak rosszat akarok,ha ezek az emberek még most,hogy nagyobbak lettek,most is bántanának,bizonyára nagy vággyal ölném meg őket.Szemét vagyok,ez van.Igaz,nem remegek begyógyszerezve a sarokban,nem.Csak pszihózist valószínűsítettek a pszichiátrián,és kevert kényszeres és paranoid személyiségzavarom lett.Nem sajnáltatom magam,csak leírom,hogy azért ennek voltak következményei,és évekig szenvedtem a személysiégzavartól,5 alaklommal voltam pszihiátrián,legtöbbször mindig egy hónapig.Máig szedek gyógyszert.
2012. szept. 14. 15:02
16/19 A kérdező kommentje:
De igaz,sokszor sajnáltattam magam,bocs.Gondolom idegesítő,rossz tulajdonságom.:/
2012. szept. 14. 15:07
17/19 anonim válasza:
Tudom későn szólok de csak 1 kérdésem lenne!:D
Ugye nem öltél embert ebben az 1 évben???
18/19 anonim válasza:
Én is ezt akartam kérdezni. xD
19/19 anonim válasza:
Azóta lehet lecsukták, azért nincs válasz. Szerintem nem gyógyítható csak kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!