Ingyenes pszichológus?
Depresszióm és szociális fóbiám van. Nincs pénzem pszichológusra, eddig úgy gondoltam nem is kell, de rájöttem, hogy egyedül nem tudom megoldani a problémámat.
Esetleg van-e lehetőség arra, hogy javuljon az állapotom anélkül, hogy egy vagyont kelljen költenem?
L/20
Ez hülyeség, hogy nem foglalkoznak egyénileg már senkivel.
Elmész a háziorvosodhoz, ő ad beutalót egy pszichiáter orvoshoz. Beszélget veled, ha kell gyógyszert ír fel. Emellett még pszichológushoz is elszokták küldeni az embert pszichoterápiára.
Nahát, hirtelen azt hittem, hogy én írtam ki a kérdést, mert magam is depresszióval és szocfóbiával küzdök. Én jártam ingyenes pszichológusnál, aki elég degenerált volt, semmi használhatót nem mondott mondok egy példát.
Mikor közelgett a szalagavató, és mondtam, hogy én nem megyek, akkor kiakadt, hogy mi az hogy nem akarok menni, biztos nem is igaz, minden lány királylány szeretne lenni.. XD Aztán közölte velem később, hogy ő kevés hozzám, és elküldött egy pszichiáterhez. Lehet, hogy jó szakember volt, de mivel ugye nem fizetős, hanem TB-s ezért rengeteg betege volt, sosem jutott rám ideje, folyton késett és akkor is alig volt ideje meghallgatni, meg foglalkozni velem, csak felírta a dilibogyót aztán mehettem isten hírével.
Sajnos nagyobb esélyed van találni egy rendes szakembert, ha fizetősre mész... Én összesen négy szakembernél is jártam, egyik se volt fizetős, egyik se foglalkozott velem, és végül rájöttem, hogy egyszerűen csak magam vagyok, senki le se szarja, hogy eltűnök-e a süllyesztőben, senkinek nem érdeke, hogy én jobban legyek.
Szóval szerintem szerencse ha találsz nem fizetősben rendeset! Kérdezd meg a háziorvosodat, hogy tud-e ajánlani valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!