Az egyetemeken van iskola pszichológus? Kinek milyen tapasztalatai vannak velük kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Hogyan tudok hozzá időpontot kérni? Mennyire toleráns, segítőkész? Érdemesebb inkább egy másik szakemberhez fordulni?2012. aug. 21. 20:20
1/5 poiu válasza:
Nincs -amit én ismerek - pedig kéne. Nev. tanácsadó a legjobb esélyed.
2/5 anonim válasza:
Egyetemeken nincs iskola pszichológus. Iskola pszichológus csak a közoktatási intézményekben van és a felső oktatás nem ez a kategória. Ha egyetemistaként szükséged lenne pszichológusra akkor vagy kórházi pszichológushoz tudsz menni vagy maszek pszichológushoz. A nevelési tanácsadóban csak nappali közoktatási intézményben tanuló diákokat "látnak" el és te nem az vagy.
3/5 anonim válasza:
Ez tévedés, hogy felsőoktatási intézményeknél nincs pszichológus, maximum iskolától függ. Mert pl: az egyetemre ahova járok annak van egy irodája, amit a tanulók ingyen felkereshetnek. Bármiféle problémával lehet hozzájuk fordulni. Négyszemközt történő beszélgetés, bejelentkezés alapján. És ott szívesen segítenek ha bármi van. A többi iskolában persze nem tudom, hogy van e ilyenre lehetőség de nálunk van.
4/5 anonim válasza:
nálunk lehet választható tárgyként pszichológiát, gazd. pszichót tanulni. Egyszer a gazdpszicho tanár - aki pszichológus- mondta nekünk, hogy fent a tanszéken meg lehet őt keresni, ha valakinek gondja van. Én egyszer felmentem a tanszékre, bár egyáltaln nem emiatt, mégis beszélgettünk kb. két órát ilyen lelki dolgokról, és mondta hogyha gondolom menjek nyugodtan máskor is, mert szivesen segít.
5/5 anonim válasza:
ha kolis van, akk elvileg a kolinak is kell lennie, vagy ha van ismerősöd aki kolis, akk ő is tud segíteni, hogy eljuss hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!