Hogyan és merre ha pszichológus szeretnék lenni?
Szeptemberben kezdem a 8. osztályt. Szeretnék jövőre pedagógiai szakra menni mert pszichológus szeretnék lenni, de ehhez elég ha előbb csak mondjuk gimibe megyek és utána fősulira? vagy hogyan van? és ha a pedagógiai szakra megyek utána milyen suliba kellenék menni? Nem vagyok kitűnő tanuló. Angolból 4 vagyok...de matek töriből erős kettes..többi hármas négyes...
Most akkor milyen suliba menjek? Gimi? szakközép? utána fősuli? vagy egyetem?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
És ha pedagogiai szakra megyek az is jo?
Utolsó: ...lehet mást kellene téll keresnem..de...ez érdekel a legjobban..több okból is
És..most 8.ban bioszból..töriből kellek jó lenni? És még mikből?
Köszi előre is :)
Nem megbántani akarlak de ilyen jegyekkel (főleg általános iskolában) nem tudsz sikert elérni. Én a 12 év alatt kitűnő tanuló voltam, de tudom hogy nem vennének fel pszichológiára (pedig engem is érdekelt) mert ahhoz nem csak szorgalom de bizonyos "tehetség" is kell :) (persze ez az én véleményem).
Az, hogy milyen suliba menj az a te döntésed, (hogy mi érdekel) meg hogy ilyen jegyekkel hova vesznek fel.
Egyik barátnőm idén pszichológiára jelentkezett az ELTE-re de csak 370 pontja jött össze, pedig volt nyelvvizsgája, emelt érettségit is tett, 4-5-ös tanuló volt és 4-5-ös érettségit írt, de nem fog bekerülni mert tavalyi ponthatárokat nézve mind 400 felettiek és évről-évre emelkednek.
Szóval, szerintem a pszichológia felejtős de a pedagógus összejöhet ha küzdesz érte.
*csak az utolsó választ olvastam el most, szóval lehet már mondtátok*
Akkor a sima gimi is elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!