Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megint látom a hugomat. Mit...

Megint látom a hugomat. Mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

Még elég régen kiírtam ide egy kérdést (kb. 1 éve volt, vagy kicsit több). Megint ugyanaz a probléma. A kishugom tavaly márciusban meghalt és én gyakran látom őt a házunk körül :S

Nem tartósan, csak "villanásokra". Annyira hiányzik.. de a hideg kiráz, mintha szellemeket látnék.. Egyszer arra is ébredtem, hogy apám azt mondta, jó reggelt, de én a hugom hangját hallottam. Jártam pszichiáternél, felírt egy gyógyszert és ettől el is múltak a tünetek egy darabig, de most újra kezdődik. Nem szeretném így leélni az életemet..

2012. aug. 22. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Menj vissza az orvoshoz, ebből nagyon komoly bajod is lehet.

Próbáld meg túltenni magad a dolgokon, fogadd el, hogy meghalt. De ezt leszámítva is orvos.

Az már egy nagyon jó jel, hogy nem az ezotéria topikba tetted fel a kérdésed...

2012. aug. 22. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Olyan pszichiátert keress, aki nem csak a gyógyszeres kezelésben látja a megoldást, hanem kiegészíti azt beszélgetéssel, terápiával. Fejben is túl kell lépned a dolgon, nem elég a gyógyszeres segítségével elnyomni.
2012. aug. 22. 23:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen, meg hallottam is Édesanyámat. Szerintem ez teljesen normális egy szeretett ember elvesztése után. Sok időbe telik az ember feldolgozza. Nyilván megszoktad, hogy az udvaron szaladgál, és most hiányzik. Szerintem ez nem hallucináció, csak enyhébb érzéki csalódás.
2012. aug. 23. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
A gyógyszer nem megoldás erre, mert nem beteg vagy, hanem gyászolsz.
2012. aug. 23. 22:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Első hozzászóló : Annyira remélem, semmi nem fog meghülyíteni hogy higyjek az ezotériában.. felkeresek mégegy pszichiátert. Egyre rosszabbodik a helyzet
2012. aug. 24. 18:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzik a húgod, szeretted. Ezért látod, hallod. Nem tudod elfogadni a halálát. Van olyan ismerősöm, aki beszélget nemrég elhunyt hozzátartozójával. Ettől még nem őrült, próbálja feldolgozni. Mindenkinek más segithet, hogy neked mi lenne a segitség, azt nem tudom :( Valahogy el kell fogadnod, hogy ő már nincs. Pszichiáterhez visszamehetsz, de szerintem találd meg az utat, neked mi tenné helyre a lelkedet. Családdal beszélgetni róla? (van aki magába folytja és nem beszél róla)
2012. aug. 26. 17:00
 7/7 anonim válasza:
Rendben vagy?
2015. okt. 20. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!