Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Húgomat vegyem rá egy kis...

Húgomat vegyem rá egy kis mozgásra? Szépen lefogyott -15kg-ot aztán megint elkezdett zabálni. Most 160cm és 73kg

Figyelt kérdés
Akkor akadtam ki rá amikor gépezet és ilyen gurulós székünk van... azzal oda gurult a hűtőhöz. Készen voltam.. Szép lány meg minden.. Csak segíteni akarok neki.
2011. júl. 6. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Csinálj valami tornát otthon. Tegyél be valami Rubint Réka dvd-t vagy hasonlót, teríts le egy pamlagot, aztán kérdezd meg, hogy nincs-e kedve veled tornázni, mert egyedül nem olyan jó. Ha eleinte 1-2x nem is tornázik veled, akkor se add fel. Mindig mosolyogj utána, legyen látványosan jó kedved mozgás közben és utána. Sőt, mondd neki nevetve, hogy "húú de jó volt ez a torna, tök jól megmozgatott, olyan jól érzem magam"! Hátha kedve támad neki is! :)
2011. júl. 6. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Sehogy. Ne segíts. Pontosan tudja, mit csinál.

Nyilván halálra koplalta magát, azért zabál.

Senkit nem tudsz lefogyasztani, ha ő nem akarja.

2011. júl. 6. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Abból baj nem lehet, ha megpróbálsz segíteni. Később hálás lehet érte, ha sikerül. Nem lenne baj a lánnyal, de gondolom ott a hiba, hogy nem szereti a mozgást. Az ember pedig nehezen veszi rá magát olyasmire napi rendszerességgel, ami utál.. Mindenki találhat azonban olyan mozgásformát, amit képes megszeretni. Megpróbálhatnád rávenni, járjon el veled görkorizni. Vagy asztali teniszezni, hastáncra, pilatesre, zumbázni, vagy csak bringázni a szabadban, futni, bármit csinálni, ami mozgás, és ami tetszik neki. Mert csak azt lehet hosszú távon csinálni, amit szívvel csinál az ember.
2011. júl. 6. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Arra próbáljatok rájönni, mit kompenzál zabálással. Mi hiányzik az életéből, milyen területeken vannak nehézségei. Ha koplalt, akkor viszont sajnos törvényszerű, hogy zabál.

Egyébként próbáld rávenni közös sportolásra, ha van rá lehetőségetek. A kapcsolatotoknak is jót tenne. Sok sikert!

2011. júl. 6. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Arra próbáljatok rájönni, mit kompenzál zabálással

Nem kompenzál semmit, csak mivel nyilván koplalással fogyott, nem ésszerű diétával, most fél disznókat is képes magába tömni, annyira ki van éhezve. Tudom, miről beszélek, jó pár sikertelen fogyókúrám volt, mire rájöttem, hogy éhezni tilos.

Hagyd a húgodat, majd rájön magától, hogy kell ésszel csinálni. Semmi másból nem lehet olyan jól tanulni, mint a saját kárunkból.

2011. júl. 6. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!