Mit tegyek, ha hirtelen nagy változáson mentem át? És mit tegyek, ha el vagyok szállva magamtól?
Figyelt kérdés
Régebb imádtam a horrorfilmeket, most rosszul vagyok tőlük. Eddig szerettem maximumom rockot hallgatni, most már azt sem bírom. És nem mondhatnám, hogy rossz életem van, de újabban megpróbáltam jobb lenni. Például nem beszélni csúnyán, vagy nem elvenni valamit, ami kellene. Ezt úgy értem el, hogy megamban veszekedtem saját magammal, mármint gondolatban. És most úgy érzem, hogy túl büszke vagyok magamra, mégsem tudom elnyomni magamban az érzést. Emellett mostanában minden úgy történt, ahogy elképzeltem, és kezdem azt hinni, hogy minden az akarattól függ. Segítsetek, kérlek!2012. aug. 20. 18:30
1/5 A kérdező kommentje:
14/L
2012. aug. 20. 18:34
2/5 anonim válasza:
Jól hiszed! Minden a gondolatoktól és az akarattól függ. Ezért fontos az, hogy rendben legyenek a gondolataid! :)
3/5 A kérdező kommentje:
És ha én nagyon akarok valamit, s egy másik ember nagyon akarja az ellenkezőjét?
2012. aug. 20. 18:45
4/5 A kérdező kommentje:
Ja és szerintetek segítene, ha törölném magam Facebookról?
2012. aug. 20. 18:50
5/5 Calvin Broadus válasza:
Nemigen látom a problémát! Amúgy meg ebben a korban mindenki hatalmas változásokon megy át, hidd el, még több is lesz!
Ja, és ehhez az egészhez szerintem nem sok köze van a Fosbooknak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!