Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Betegség az ha enélkül nem...

Betegség az ha enélkül nem tudok élni? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Ha valami jó dolog történik az életemben feldob, ha valami rossz akkor legalább nem unatkozom, de ha semmi akkor üresnek érzem az életem és mivel jó nem fog történni velem ezért várom, hogy valami rossz dolog történjen és általában történik is. Nem igzán viselnek meg csak kiborítanak, de aztán lenyugszom és próbálom megoldani a gondokat. Néha nem tudom elviselni, hogy minden szép és jó ezért gyakran gondolok arra hogy mi lenne ha...
2009. júl. 22. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
3%
legyél öngyilkos az emosokat senki nem hiányolja
2009. júl. 22. 19:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Már bocsánat, de ilyen idiota választ, hogy legyél ongyilkos még viccbol sem szabad adni!

Ha valakinek problémája van és szeretne valamilyen segítséget kérni, akkor annak a legjobb tudásom és belátásom szerint probálok segíteni de nem ilyen morbid modon.

Kedves kérdezo,ha pozitívan probálsz gondolkodni, akkor minden problémad lassan de biztosan megoldodik.Ha valami nem úgy sikerul ahogyan elképzelted, akkor is azon gondolkodj, hogy talán lehetett volna rosszabb is és még te vagy a szerencsés, mert nem a legrosszabb verziot fogtad ki!

2009. júl. 22. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok,csak annyit tudok javasolni hogy lásd meg az életben az apró örömöket,és próbálj meg ezektől "feldobódni":D Sokkal színesebb az élet,ha olyan kis lényegtelen dolgoknak is örülsz mint pl.: egy jó beszélgetés,egy régen hallgatott zene,egy érdekes könyv stb. Az,hogy elgondolkodsz hogy mi történne ha valami zűrbe keverednél,természetes (szerintem)
2009. júl. 22. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak pesszimista vagy.
2009. júl. 22. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!