Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A társadalom számára haszontal...

A társadalom számára haszontalan emberek jól teszik, ha meghalnak?

Figyelt kérdés
Akik senkinek sem fontosak és ráadásul a képességük vagy más miatt semmi értelmeset vagy hasznosat nem tudnak tenni és ezen nem lehet változtatni.
2012. aug. 14. 18:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Minden egyes ember jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának..
2012. aug. 14. 21:17
 12/17 anonim ***** válasza:
persze igy van egy idézt mindent megold, kedves első....
2012. aug. 15. 00:15
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát ha nem is old meg mindent egy idézet, lehet több mondanivalója van, mint egy kisregénynek :D
2012. aug. 15. 00:32
 14/17 anonim ***** válasza:

"persze igy van egy idézt mindent megold, kedves első...."

Ahogy egy ilyen roppant hasznos válasz is... De ha tudsz jobbat akkor ki vele, mester.

2012. aug. 15. 00:39
 15/17 anonim válasza:

ÉN amikor az életem totális csőd volt, akkor volt bennem annyi tartás hogy fogtam a Google-t és begépeltem: Hogyan legyek normális?

aztán olvastam...jött a "hogyan legyek okosabb?"

Hogyan legyenek barátaim.

hogyan...

hogyan...

hgoyan...

Most ahhoz képest ahol négy éve voltam, jól érzem magam. Két év alatt a középsuli legbénább srácából az egyik legismertebb lettem.

Az alaptétel: Amire valaki a világban képes arra te is képes vagy, csak akarat kell hozzá.

2012. aug. 27. 20:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Az emberben rengeteg érték lakozhat, nem csak akkor értékes valaki, ha fizeti az adót, és sok ember számára fontos. Nem teszed jól, ha meghalsz, mert senki sem tudhatja, hogy mikor leszel előnyös bárki szemében. Ha például megmentesz az utcán egy életet, akkor már nem hiába születtél meg.

Nekem is gimiben volt olyan korszakom, amikor az emberek vagy semmibe vettek, vagy lenéztek. Nem is akartam élni, de az akkori életfilozófiám törvényszerűnek vette azt, hogy később nem csak jobb lesz, hanem életem legszebb és legemlékezetesebb évei fognak eljönni. Így is lett, egyetemen új környezetben csodás félévem volt.

2013. jan. 1. 21:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha már élsz,alapvetően adózol.

Ugyanis eszel,iszol,zuhanyzol,stb.

Ezeken mind ÁFa van,tehát adózol.

Valakinek haszna van belőled.

Ha az ember meghal,akkor max a temetkezési vállalkozónak van belőle haszna,de az meg ráér 50 év múlva is,nem?:D

2017. máj. 7. 04:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!