Saját magam fizetem a tb-met egy ideje de elvagyok a fizetéssel maradva ilyenkor is mehetek dokihoz?
El vagyok maradva a fizetéssel 2012 január óta eddig még csak a január februárit tudtam befizetni. És az lenne a kérdésem hogy ilyenkor is évényes a tb-m ha csak 2 van még befizetve vagy csak ha az egészet befizetem az aktuális hónapig?Nagyon fontos lenne ha megirnátok nekem minnél hamarabb,mert el kéne menem nödokihoz nagyon gyorsan mert lehet hogy cisztá van vagy valami hasonlo rossz dolog :(
Kérlek szépen titeket hogy csak értelmes és igaz válaszokat irjatok.
Elöre is köszönöm nektek
Szóval azt mondjátok hogy ha el is vagyok maradva ,de valamennyit már befizettem akkor is elmehetek az orvoshoz?
Mert ha igen akkor én elmegyek a dokihoz mert nagyon muszáj menni mert iszonyatosan fáj a méhem meg a petefészkem is :( alapjáraton is meg szex közben is :( tényleg lehetséges lenne hogy valmilyen cisztám van ?
valakivel volt már ilyen ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!