Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Dühös és ingerült vagyok mit...

Dühös és ingerült vagyok mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Mielőtt nem ismertem volna a párom semmi probléma nem volt.. mostanában olyan sokszor veszekedünk hamar felhuzom magam. még apró dolgokon is... szinte minden idegesit... már mások is mondták és nekem is feltűnt, és nagyon zavar, mondjuk mindig heves vérmérsékletű voltam és úgymond lázadó tipus..de csak egészséges keretek közt. Hogy tudnék ezek változtatni, hogy ne kapjam fel hamar a vizet.Régebben lehetett velem hülyülni, értettem a viccet. Ma meg már mindenen feltudom magam huzni ..már szinte undorodom magamtól. Mit tegyek , hogy ne legyek megkeseredett ,életunt ember?
2012. aug. 12. 15:02
 1/4 A kérdező kommentje:
Még annyival kiegésziteném, hogy azt is észrevettem, hogy nem tudok örülni semminek, megcsináltam a szakmám , votlam nyaralni egy hét mulva is megyek , külföldre, voltam fesztiválon,és nem tudok neki örülni:(( Régebben annak is örültem ha már a Mc-ben ehettem egy fagyit.. annyi ismerősöm van akinek fele ennyi nem adatik meg és biztosan örülnének ezeknek a dolgoknak.. és én meg nem tudok neki örülni ..miért van ez? :((
2012. aug. 12. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Párkapcsolati gondok? Esetleg ha ezek megoldódnának... Vagy talán szexuális frusztráltság? Oké, hogy az ember nem állat, de a szex csodálatos módon enyhíti a feszültséget. Minden rendben e téren? Gondold végig ezeket a dolgokat. Esetleg lehet a megterheléstől is, hogy túlságosan megfeszíted magad, hogy mindenhol mindenkinek a lehető legjobban teljesíts... Lazíts. Felejtsd el a világ gondjait. Vegyél kézbe egy jó könyvet, két napig ne mozdulj ki otthonról (vagy már, ameddig úgy érzed, hogy szükséges), és pihend ki magad. Ne törődj semmi mással.
2012. aug. 12. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ez minnyire válhat be, de szerintem amikor nem vele vagy, ne gondolj rá, vagyis mintha nem is létezne.

Lehet jobban tudnád érezni magad, ha még csak egy kis időre is, de nem olyanra gondolnál, ami feldühít.

Vagy gondolj arra, amit szeretsz benne.(ha pedig ilyen nincs, te is tudod, mi a megoldás)

2012. aug. 12. 15:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Már kiolvastam 1-2 könyvet. De úgy látszik az sem segít, lehet , hogy ez a baj, hogy együtt élünk már régóta és talán kezdek ráunni, de az ismerősök is mondták , hogy feszült vagyok, velük miért bánok így? Úgy érzem mintha elesett kis semmi lennék, és bárki eltaposhat úgy sem tudok ellene tenni semmit se, az önbizalmam a béka feneke alatt van .
2012. aug. 12. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!