Mi a teendő? Mi a baj velem?
Nem tudom igazából jó helyre írok-e(majd ti eldöntitek:D).
A dolog ott kezdődik hogy van egy kis felesleg rajtam, tényleg minimálisnak mondható. Szinte mindenki azt mondja, hogy ennyi kell, meg hogy külön jó hogy van, ne csináljak vele semmit, de semmiképpen sem negatív. Szimplán nincs lapos, kockás hasam, de nem is vagyok elhízva..
Nem is volt vele bajom amíg nem ért egy elég komoly szerelmi csalódás, azóta magamban keresem a hibát és próbálok minél tökéletesebb lenni. Keményen edzek stb., de már kezdek ott tartani, hogyha nem sportolok egy nap valamit, vagy 300 kcal-al többet eszek mint elhatároztam, akkor már fennttartásokkal megyek ki az utcára. Ha nem megyek el egy nap futni pl. akkor teljesen máshogy látom magam, és nincs kedvem mások közé menni. S még mindig annak a csajnak akarok bizonyítani - bár már nem vagyok szerelmes - de azt akarom hogy ledöbbenjen hogy mit hagyott ki régen.
Ha külső szemmel nézem magam, akkor nem hogy nincs velem probléma, de elég jó vagyok..viszont ha egy másikkal (belső szemmel vagy nemtudom:D) akkor nagyon gáznak érzem magam. Valami bajom van, vagy csak meg fog ez változni magától, vagy mi legyen?
Előre is köszönöm a véleményeket/válaszokat!
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!