Barátok nélkül, sok egyedüllét után ténylegesen megbomlik az ember elméje? Mit tegyek, ha TÉNYLEG nincs kivel találkoznom?
Először mondjuk mosolyogj rá, ha nem küld el az anyádba a nézésével mikor visszanéz rád, akkor megpróbálhatod a következő lépést. Menj oda. Beszélgess vele a könyvről amit olvas, érdeklődj, hogy mit csinál/keres/kutat. Ha ilyenekről nem tudsz, akkor csak róla meg, hogy egyáltalán miért mentél oda. Hívd el kávézni.
De ha az első rész nem megy, azaz nem szeretsz olvasgatni, akkor ne nagyon menj a könyvtárba, fölösleges.
Szerintem igen megbomlik :(( Én 3 éve csinálom ezt nap mint nap, itthon vagyok,eldobtam mindenkit magamtól, ha nagyon nem bírom sétálok egyet a kutyámmal akkor kicsit jobb de ennyi..
én nekem beteségem is van amit a szüleim nem tudnak, és már alig bírom h ne végezzem magammal nagyon Nagyon nehéz..
Amíg a nagymamám él nem tehetem meg:(((( Nem okozhatok neki rosszat!
Sziasztok!
A kutya nem rossz ötlet, de az ember elsősorban emberi társaságra, közösségre szocializálódott lény. Ebben kellene segítenünk.
Én gyermekkoromban nagyon extrovertált voltam, szerencsére azon barátaim meg is maradtak igaznak és nem ölte meg őket az idő vasfoga. Azóta nem tudom hogyan, de nagyon kis csendes lettem ismeretlenek közt, csak akkor tudok beszélni, ha már viszonylag megismertem az illetőt, mondom is hogyan csinálom:
Egyetemista vagyok, harmadik egyetememen most (mindig más szak tetszett és váltanom kellett). A titok pedig a dohányzás, akármilyen csúnyán is hangzik. Eddig mindenhol így kezdtem beszélgetni valakivel, hogy órák közt kimentem a dohányzóba és mindig ha csak egy ember volt ott elkezdtünk beszélgetni és meglátták bennem, hogy milyen kis kedves vagyok és azóta is tartom velük a kapcsolatot.
Ehhez nem kell egyetemistának lenni, ha az utcán csinálom ezt pl egy parkban (ott persze rikta), de pl egy kocsmában este lehetetlen így nem szocializálódni. Látod kint vannak a lányok keresik az öngyújtót, de te megelőzöd és meggyújtod neki, szegény részeg úrnak, ki elitta minden pénzét megkínálod eggyel, biztos hálálkodva leáll beszélgetni! Sok a lehetőség, csak légy kicsit kreatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!