Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Unom a monotonitást, de félek...

Unom a monotonitást, de félek a változtatás következményeitől. Ez mi? Help me! (többi lent. )

Figyelt kérdés
27/n vagyok. Tiszta gyomorideggel vagyok egész nap, este nem tudok aludni, ha sikerül is gyakran felébredek, rémálmaim vannak. Úgy érzem nem kapok levegőt, félek a haláltól, na hadd ne soroljam. Ez kb. 1 hónapja van. Most készülök új munkahelyre, párommal most készülünk összeköltözni szóval örülnöm kellene, de mégsem... Tele vagyok kételyekkel, hogy biztosan jó úton haladok-e?! Idáig semmi bajom nem volt, pozitíván és lazán álltam mindig az új dolgokhoz, sose értettem miért kell olyan komolyan venni az életet, de most tele vagyok félelemmel...:( S.O.S. Hogy jöjjek ki ebből?
2012. aug. 9. 12:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne csinálj olyat, amit nem akarsz. Lehet, hogy tudat alatt te nem akarod ezt az egész változást és a tested jelez neked. Hallgass az ösztöneidre az a legbiztosabb!
2012. aug. 9. 12:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne nyávogj!
2012. aug. 9. 12:19
 3/8 A kérdező kommentje:
2 évvel ezelőtt még arra vágytam, hogy legyen egy párom akivel együtt lehetek, akivel lehet tervezni, összeköltözni. Most mikor végre megtaláltam, úgy alakul ahogy szerettem volna, imádom a páromat és gondolod, hogy tudat alatt mégsem ezt akarom?:( Már saját magamon sem tudok kiigazodni. Boldognak kellene lennem, de nem vagyok az. Lehet hogy megkaptam amire vágytam és már nincs motiváció? Nem tudom... Egyébként is hajlamos vagyok nagy lelkesedés után félbehagyni dolgokat, de nem tudom hogy változtathatnék, hogy fejlődjek tovább...:(
2012. aug. 9. 12:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi második kommentelő, lehet csak egy nagy pofon kellene, hogy helyretegyen...:D
2012. aug. 9. 12:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Na végre, örülök, hogy értelmes kérdező is van :)
2012. aug. 9. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Az új munkahelyre készülés azt is jelenti, hogy a régit otthagyod?
2012. aug. 9. 15:37
 7/8 A kérdező kommentje:
A régit már otthagytam, ott nem is dolgoztam sokáig.
2012. aug. 9. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Vannak klinikák, ahol kezelni szokták a hipochondriát meg a hisztériát. Oda kell hányni, nem ide!
2012. aug. 14. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!