Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ennyire szótlan?...

Miért vagyok ennyire szótlan? Hogy tudnék ezen változtatni? Nagyon magamalatt vagyok. Többi lent

Figyelt kérdés

Sajnos valamiért csak nagyon keveset beszélek. Nem tudok egy jóízűt beszélgetni senkivel sem, még a barátaimmal sem.

Ha csak 1-2 emberrel beszélgetek, akkor gyorsan feloldódok, de ha többen vagyunk, akkor megkukulok, egyszerűen nem tudok mit mondani. Még a párommal is keveset beszélek, ő fossa a szót (irigylem). Szívesen beszélgetnék ismeretlenekkel is, mert szeretem az embereket, de egyszerűen nem tudok mit beszélni. egyszerüen nemtudok bekapcsolódni a témába, mert tényleg alig történik velem valami, ált itthon ülök..

Írigylem azokat, akik bárkivel bármiről el tudnak beszélgetni.

Hogyan tudnék ezen változtatni?

2012. aug. 8. 21:21
 1/4 Kiki01 ***** válasza:
56%
Már megfogtad a lényeget, hogy nem történik veled semmi. Na, ha ezen változtatsz akkor lesz miről beszélned. Nem kell mindenhez hozzászólnod, én pl, utálom ha valaki nem ért valamihez, mégis osztja az észt.
2012. aug. 8. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Szélesítsd az érdeklődési körödet,olvasgass híreket,stb
2012. aug. 8. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Én hasonlóan vagyok, 1-2 emberrel jól elvagyok, de többel már nem.

Interperszonális problémáid vannak.

2012. aug. 9. 08:52
 4/4 Heid válasza:
56%
Ennek nincs köze ahhoz, hogy semmi nem történik veled. Nem mindenki élete izgalmakkal teli akciófilm, mégis tud miről beszélni egy társaságban, bele tud szólni bármilyen témába. Te is tudnál! Csak van benned egy gát, ami ezt megakadályozza, olyannyira erős ez a gát, hogy még a gondolataidat is elzárja. Ez egy védekező reakció. Oka van. Egy pszichológus szerintem segíthetne neked.
2012. aug. 9. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!