Életmód változtatás?
18éves vagyok.
Minden reggel 5kor kelek. Másik városban tanulok, mindennap 2óra buszozás. Voltam kolis másfél évig de kikészültem...
Már egyre nehezebben birom ezt a korán kelést.
Szeretnék változtatni az életmódomon mert ez hosszútávon nem hiszem,hogy egészséges.
A hét 5 napján alig eszek valamit. A suliba viszek 2szendvicset, ennyit eszek 2óráig. 2-3körül "ebédelek". Vacsorázni már nem szoktam. A fáradságtól alig tudok koncentrálni. Tanulás sem nagyon megy. Elég ingerült vagyok, a barátommal is sokat veszekszem.
A wc-zéssel is problémáim vannak. Alig megyek "nagy wc-re". Régen ezzel nem volt gondom.
Hétvégén legszivesebben fel sem kelnék, de nem merem átaludni az egész napot. Általában délben kelek, de még igyis fáradt vagyok.
Hétköznap legkésőbb fél 10kor fekszem. A Barátok közt után.
Szeretnék néha sportolni, de arra sincs már erőm hogy levegőt vegyek.
Mit tegyek? Segitenétek kialakitani nekem egy új életmódot? Mit tegyek másképp? Előre is köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!