Ez már üldözési mánia lehet?
nem mondtam h tehetnek arról.
nem kiabálni szoktam, csak néha hangosan mondani ezt.
az üzenetet, amit kaptam valakitől, köszönöm, de nem sokra megyek vele:
Az ember tarsasleny, te pedig remetekent elsz, vagy csak elvezni szeretned a csondet, viszont ennek a modjat talald meg,
mivel tanuld meg elfogadni onmagad, de mar az embertarsaidat is,
ami azt jelenti, hogy barmerre mesz, de az kozterulet, ahol a masiknak is joga van megjelenni,
vagy pedig erezz vele egyutt, hiszen elkepzelheto, hogy szinten a csendre, egyedulletre vagyik, ezert kerult szinten az elhagyatott helyre pl.
A termeszetnek vagy a resze, torekedj arra, hogy ne tavolodj el tulsagosan ettol a vilagtol, hiszen igy artasz onmagadnak a legtobbet!
ezeket mind tudom, a gond ott kezdődik h ezt megvalósítani többféle összetett okokból nem lehet. de a válaszokból ítélve is több dolgot félreértettek (pl. kiabálást), így ebbe belemenni és elmagyarázni reménytelen lenne és kedvem sincs hozzá és az értelmét sem látnám.
a kérdés csak annyi volt, ez üldözési mánia-e vagy nem. nem várnám el senkitől itt h a problémáimmal mélyrehatóan foglalkozzon, irreális és önző lenne.
azért köszönöm a válaszokat.
sajnálom h neked is ilyesmi van.
én nem attól félek h rossz szándékúak. nem tudnám megmagyarázni, miért van ez. sztem kisebbségérzés. mintha ők lennének a király vagy ilyesmi, ezért zavar h feltűnnek az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!