Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez már üldözési mánia lehet?

Ez már üldözési mánia lehet?

Figyelt kérdés
pl. utcán sokszor nagyon frusztrál az emberek jelenléte. elhagyottabb helyeken járkálok többnyire, és ha látok valakiket, néha a pokolba kívánom őket, néha magamban vagy hangosan ki is mondom h miért nem tűnnek el a ... -ba/-be, meg elszidom magamban vagy néha hangosan a ...-jukat.
2012. aug. 7. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
akár hiszed akár nem, mások nem tehetnek arról h arra mentek és ez neked nem tetszik, nem kell kiabálni egy ártatlan járókelőre akinek fingja sincs h mit csinált, a te bajod meg egyszerűen az h magányos farkas vagy, jobban élvezed, ha nincs körülötted senki.
2012. aug. 7. 14:59
 2/4 A kérdező kommentje:

nem mondtam h tehetnek arról.

nem kiabálni szoktam, csak néha hangosan mondani ezt.

az üzenetet, amit kaptam valakitől, köszönöm, de nem sokra megyek vele:

Az ember tarsasleny, te pedig remetekent elsz, vagy csak elvezni szeretned a csondet, viszont ennek a modjat talald meg,

mivel tanuld meg elfogadni onmagad, de mar az embertarsaidat is,

ami azt jelenti, hogy barmerre mesz, de az kozterulet, ahol a masiknak is joga van megjelenni,

vagy pedig erezz vele egyutt, hiszen elkepzelheto, hogy szinten a csendre, egyedulletre vagyik, ezert kerult szinten az elhagyatott helyre pl.

A termeszetnek vagy a resze, torekedj arra, hogy ne tavolodj el tulsagosan ettol a vilagtol, hiszen igy artasz onmagadnak a legtobbet!

ezeket mind tudom, a gond ott kezdődik h ezt megvalósítani többféle összetett okokból nem lehet. de a válaszokból ítélve is több dolgot félreértettek (pl. kiabálást), így ebbe belemenni és elmagyarázni reménytelen lenne és kedvem sincs hozzá és az értelmét sem látnám.

a kérdés csak annyi volt, ez üldözési mánia-e vagy nem. nem várnám el senkitől itt h a problémáimmal mélyrehatóan foglalkozzon, irreális és önző lenne.

azért köszönöm a válaszokat.

2012. aug. 7. 15:22
 3/4 anonim válasza:
velem is ugyanez van, de komolyan. annyira utálom amikor a közelembe jönnek. már önkéntelenül 2 lépést arrébb megyek. én inkább félek hogy rossz szándékú az ember. vagy amikor túl közel megy el mögöttem valaki azt is nagyon utálom.. nem tudom mi lehet ez, de szerintem paranoia..
2012. aug. 7. 22:45
 4/4 A kérdező kommentje:

sajnálom h neked is ilyesmi van.

én nem attól félek h rossz szándékúak. nem tudnám megmagyarázni, miért van ez. sztem kisebbségérzés. mintha ők lennének a király vagy ilyesmi, ezért zavar h feltűnnek az utcán.

2012. aug. 8. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!